Annonce
Sport

Sponsoraftale i ny kategori

Der var stor glæde i Ringkøbing Fodbold tirsdag eftermiddag, hvor klubben kunne præsentere en stor sponsoraftale med Det Faglige Hus. Fra venstre er det Ringkøbing IFs formand Henning Bro, Brian Elsted Hansen og Johnny Nim begge fra Det Faglige Hus præsenterer den nye spillertrøje, og længst til højre Ringkøbing Fodbolds Sponsor- & Eventchef Lars Bræmer. Foto: Jørn Deleuran

Elitepartner. Med Det Faglige Hus som ny storsponsor har Ringkøbing Fodbold indført begrebet Elitepartner.

Annonce

Der var brede smil hele vejen rundt, da Ringkøbing Fodbold tirsdag eftermiddag kunne præsentere Det Faglige Hus som ny storsponsor i klubben. Et sponsorat af en størrelse så Ringkøbing Fodbold har måttet lave en helt ny kategori for sponsorater - Elitepartner.

Ringkjøbing Landbobank er hovedsponsor i Ringkøbing IF/Ringkøbing Fodbold. Uden at ville komme ind på noget præcist beløb kunne parterne dog oplyse, at aftalen er større end den, Ringkøbing Fodbold har med Ringkøbing-Skjern Kommune, så der er tale om et sekscifret beløb.

»Det er virkelig en stor dag for Ringkøbing Fodbold. Efter en lang dialog med Det Faglige Hus har vi lavet en rigtig god sponsoraftale, som kan blive rigtig rigtig rigtig god for os, hvis vi leverer varen,« fortæller Ringkøbing Fodbolds Sponsor- og Eventchef Lars Bræmer.

Han kalder det et gennembrud for klubben at kunne tiltrække et landsdækkende firma som sponsor.

»Med aftalen er vi kommet et skridt videre i at nå de sportslige ambitioner, vi har. Vi er stolte af, at vi har et så godt produkt, at vi kan tiltrække så stor en samarbejdspartner,« siger Lars Bræmer.

Aftalen er lidt speciel for Det Faglige Hus.

Tidligere har de gået direkte efter klubber, hvor de har været sikre på stor eksponering gennem tv. De var med i de sjove dage i AG København, og nu er de sponsor i blandt andet Viborg HK, AaB, Esbjerg fB, Ajax og Ringsted.

»Det er første gang, vi er med på det her niveau. Men vi synes, at projektet i Ringkøbing lyder spændende, og der er gode folk bag. Vi har tillid til personkredsen bag Ringkøbing Fodbold, så vi har i første omgang indgået en toårig aftale,« fortæller Det Faglige Hus' forbundsformand Johnny Nim.

Det Faglige Hus er ikke gået ind i aftalen kun for at støtte fodbolden i Ringkøbing.

»Nej, vi gør det for at skabe nogle kontakter i lokalområdet. Vi tror på, at vores engagement her i Ringkøbing kan skaffe os nogle fornuftige markedsandele. Vi plejer at få et løft i markedsandele, når vi laver sponsoraftaler i nye områder. Vi vokser hastigt, men vi vil gerne vokse endnu mere,« siger Johnny Nim, der også gerne ser, at aftalen kan bidrage til et samarbejde med Esbjerg fB, hvor Det Faglige Hus også er storsponsor.

På Ringkøbing Fodbolds spillerdragt vil man tydeligt kunne se Det Faglige Hus. Og fagforeningen vil også gerne være med til at udvikle ungdomsfodbolden i Ringkøbing IF, så de kommer også på spillertrøjerne fra U13 til U19.

Det Faglige Hus vil være aktiv omkring Ringkøbing Fodbolds hjemmekampe. Og i det hele taget er der lagt op til et stort samarbejde mellem klub og sponsor.

»Hvis vi ved at banke på i vores netværk kan skaffe kunder til Det Faglige Hus, så er der kontant afregning til os. Det bliver næste skridt for os, for så er det, at en rigtig god aftale bliver rigtig rigtig rigtig god,« siger Lars Bræmer.

Parterne har option på en forlængelse af aftalen, og Lars Bræmer tror på et langt og godt samarbejde.

»Men tjener vi ikke pengene hjem, så får det hele jo en ende af sig selv,« siger Johnny Nim.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Coronavirus

Live: Højere bøder på vej - Regeringen vil piratfester til livs

Annonce