Fodbold

Spjald startede dårligt på begge halvlege

Daniel Rosu til venstre scorede til 1-1 for Spjald IF, men det var ikke nok til point mod Holstebro 2, der vandt 3-2. Arkivfoto:Jørgen Kirk
Det lykkedes heller ikke for Spjald IF at få point i anden runde i serie 1. Hjemme tabte Spjald 3-2 mod Holstebro 2.

Spjald: En usikker start på begge halvlege blev dyrt for Spjald IF, der lørdag tabte hjemmekampen mod Holstebro Boldklub 2 i serie 1 med 3-2.

- Ja det var der ikke råd til. For det var en kamp, hvor vi absolut havde mulighed for at hente point, fortalte Spjalds træner Peter Rewers.

Den usikre start gav gæsterne nogle chancer i de første minutter, og de kom fortjent foran efter 19 minutter, hvor et indlæg fik lov at passere to-tre Spjald-spillere tæt under mål inden scoring ved bagstolpen.

- Derfra fik vi overtaget. Der var flere meget gode angreb i især højre side, men der manglede noget kvalitet i den sidste afgørende aflevering, fortalte Peter Rewers.

Alligevel blev det 1-1. Daniel Sørensen kom af sted på kanten, og han spillede bolden skråt bagud i feltet til Daniel Rosu, der sparkede bolden sikkert i mål.

- I pausen havde jeg en fornemmelse af, at vi nok skulle få point. Spillemæssigt havde vi fået fint fat. Men igen fik vi startet dårligt. Vi havde godt nok bolden i mål, men den blev vinket ude over baglinjen. I stedet kom Holstebro foran 2-1 på et straffespark, hvor Jonas Sønderby kom for sent med en tackling, fortalte Peter Rewers.

Spjald forsøgte at vende tilbage, men efter 77 minutter så de ikke gode ud ved et indkast, hvor et indgreb blev timet forkert. Det gav Holstebro mål til 3-1, da de kom alt for let af sted.

I slutfasen satsede Spjald på at vende kampen ved at sende flere spillere i front. Det gav bonus, da Jonas Sønderby fik knoklet bolden i mål, efter han i to forsøg var blevet blokeret, hvor efter bolden ramte ham i ryggen og gik i mål.

- Vi pressede på, men vi fik ikke noget ud af det, sagde en skuffet Peter Rewers.

Serie 1 pulje 9

Spjald IF-Holstebro Boldklub 2-3

Mål: 19. minut: 0-1. 34. minut: 1-1 ved Daniel Rosu. 55. minut: 1-2 på straffespark. 77. minut: 1-3. 87. minut: 2-3 ved Jonas Sønderby. Spjald skiftede Martin Agerbo ud med en skade kort før pausen med Jeppe Møller, i pausen blev Daniel Møller afløst af Bjarke Kristensen, og så kom Daniel Møller tilbage på banen efter 60 minutter for Søren Vestergaard.

0/0
Fodbold

Spjald scorede fem mål men fik kun uafgjort

Ringkøbing IF

I oprykningsspillet bliver RIFs fejl straffet hårdt

Håndbold

Oprykningskamp ødelagt af to slemme skader

Skjern Håndbold

En meget lettet Thomas Mogensen

Fodbold

Faster/Hanning udlignede kort før tid mod Lem

Fodbold

Ølstrup holdt målet rent for tredje gang

Fodbold

Tre mål af Dennis Rabjerg var for lidt for Videbæk IF

Fodbold

Kasper Chopart scorede hattrick for Skjern GF