Fodbold

Spjald startede dårligt på begge halvlege

Daniel Rosu til venstre scorede til 1-1 for Spjald IF, men det var ikke nok til point mod Holstebro 2, der vandt 3-2. Arkivfoto:Jørgen Kirk
Det lykkedes heller ikke for Spjald IF at få point i anden runde i serie 1. Hjemme tabte Spjald 3-2 mod Holstebro 2.

Spjald: En usikker start på begge halvlege blev dyrt for Spjald IF, der lørdag tabte hjemmekampen mod Holstebro Boldklub 2 i serie 1 med 3-2.

- Ja det var der ikke råd til. For det var en kamp, hvor vi absolut havde mulighed for at hente point, fortalte Spjalds træner Peter Rewers.

Den usikre start gav gæsterne nogle chancer i de første minutter, og de kom fortjent foran efter 19 minutter, hvor et indlæg fik lov at passere to-tre Spjald-spillere tæt under mål inden scoring ved bagstolpen.

- Derfra fik vi overtaget. Der var flere meget gode angreb i især højre side, men der manglede noget kvalitet i den sidste afgørende aflevering, fortalte Peter Rewers.

Alligevel blev det 1-1. Daniel Sørensen kom af sted på kanten, og han spillede bolden skråt bagud i feltet til Daniel Rosu, der sparkede bolden sikkert i mål.

- I pausen havde jeg en fornemmelse af, at vi nok skulle få point. Spillemæssigt havde vi fået fint fat. Men igen fik vi startet dårligt. Vi havde godt nok bolden i mål, men den blev vinket ude over baglinjen. I stedet kom Holstebro foran 2-1 på et straffespark, hvor Jonas Sønderby kom for sent med en tackling, fortalte Peter Rewers.

Spjald forsøgte at vende tilbage, men efter 77 minutter så de ikke gode ud ved et indkast, hvor et indgreb blev timet forkert. Det gav Holstebro mål til 3-1, da de kom alt for let af sted.

I slutfasen satsede Spjald på at vende kampen ved at sende flere spillere i front. Det gav bonus, da Jonas Sønderby fik knoklet bolden i mål, efter han i to forsøg var blevet blokeret, hvor efter bolden ramte ham i ryggen og gik i mål.

- Vi pressede på, men vi fik ikke noget ud af det, sagde en skuffet Peter Rewers.

Serie 1 pulje 9

Spjald IF-Holstebro Boldklub 2-3

Mål: 19. minut: 0-1. 34. minut: 1-1 ved Daniel Rosu. 55. minut: 1-2 på straffespark. 77. minut: 1-3. 87. minut: 2-3 ved Jonas Sønderby. Spjald skiftede Martin Agerbo ud med en skade kort før pausen med Jeppe Møller, i pausen blev Daniel Møller afløst af Bjarke Kristensen, og så kom Daniel Møller tilbage på banen efter 60 minutter for Søren Vestergaard.

0/0
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ringkøbing-Skjern

Redningsaktion på fjorden: Lys fra mobiltelefon reddede ung sejler

Skjern

Mand omkom i solouheld i morges: Blev erklæret død på stedet

Ringkøbing

Vandringsmænd slog deres egen rekord: Fynboer indsamlede 85.553 kroner til kritisk syge børn

Leder For abonnenter

Dagbladet mener: Den indre varulv hyler, og det lyder ikke kønt

Da den sidste danske ulv i 1813 blev skudt ved Estvadgård lidt sydvest for Skive, var der næppe én, der fældede en tåre i den anledning. Da slet ikke de bønder på egnen, hvis får nu kunne være i fred. I et mangelsamfund som det danske for 200 år siden var der ganske enkelt ikke plads til ulven. I de mellemliggende par århundreder har næppe nogen skænket ulven en tanke - endsige savnet den. Den var ikke længere en del af den danske fauna. At den skulle vende tilbage, var der meget få, der havde fantasi til at forestille sig. Ikke desto mindre var det, hvad der skete omkring 2009, og lige siden har ulven forårsaget en slags kulturel borgerkrig i Danmark, der er helt ude af proportioner i forhold til dyrets indvirkning på den danske natur og dens formodede trussel eller mangel på samme mod mennesker. Skal man være lidt grov, kan man sige, at ulven har fået den indre varulv bragt frem i mange danskere. Det er ikke kønt. Som Anette Lund Andersens store reportage i Dagbladet i dag dokumenterer, er det rent ud forbløffende, i hvilket omfang og med hvilken lidenskab, mennesker engagerer sig i striden om ulven. Man tager sig til hovedet i vantro over en "ulvehader", der skyder en ulv med riffel ud af vinduet på sin bil. Og man flår sig i håret af frustration over en "ulveelsker", der truer folk på livet, og begår hærværk mod en lokal kirke for at understrege sit synspunkt. Mellem disse yderligheder er der alle mulige holdninger, der dog generelt tenderer mod det stadigt mere polariserede - hovedsageligt på grund af de forbistrede asociale medier, der nærmest pr. automatik synes at forstærke alle holdninger i ekstremistiske retninger. Det billede, Anette Lund Andersen tegner i sin reportage, er dybt forstemmende. Det fortæller om en debat og dens deltagende aktører, der synes at have mistet al proportionssans, evne og vilje til at lytte til andre menneskers synspunkter. Lederskribenten her føler sig fristet til at citere sin gamle, afdøde fars tilbagevendende kommentar, når medmennesker af den ene eller den anden grund bevægede sig ud ad en tangent: "Har de ikke andet at gå op i?!?" Det er måske dér, problemets rod ligger.

Ringkøbing-Skjern For abonnenter

Testmøllesag i nye problemer: Skal finde 20 millioner til lovet lufthavnsudstyr

112 For abonnenter

Sejler du en lille smule, når du sejler? Sådan er reglerne for berusede sejlere

112

Ung sejler blev reddet i land - nu mangler båden

Sommerland

’Lille Louisiana’ ligger i Videbæk: Jeg blev helt imponeret, da jeg så bygningen

Annonce