Annonce
Videbæk

Spjald Seniorklubs formand Karl Aage Christensen blev genvalgt på årsmødet

Et af arrangementerne i 2019 var en rundvisning den nye politistation i Holstebro, hvor 54 deltog. Arkivfoto: Morten Stricker
Annonce

Spjald: Formand for Spjald Seniorklub, Karl Aage Christensen, kunne i sin beretning ved foreningens generalforsamling for nylig på plejehjemmet berette om et travlt foreningsår med bl.a. otte foredrag, to bankospil, to sang- og musikeftermiddage - alle rigtig godt besøgte. Bl.a. var der 54 deltagere til et besøg på Politigården i Holstebro, og det samme antal deltagere i en heldagstur til Samsø. Foreningen har også stået for et gymnastikhold med 30 deltagere.

Spjald Seniorklub havde den 1. januar 2019 224 medlemmer, og noterede sig en lille nedgang på seks medlemmer den 1. januar 2020.

Ringkøbing/Skjern kommunes ændringer i kriterierne for at søge tilskud fra paragraf 18 midlerne betyder, at Spjald Seniorklub ikke længere kan få del deri. Til gengæld er 25 års reglen for modtagelse af lokaletilskud afskaffet, så måske er der her mulighed for et tilskud til leje af skolens gymnastiksal, fortalte Karl Aage Christensen.

Både formand Karl Aage Christensen og næstformand Maja Nielsen blev genvalgt. Og så tog tre lokale spillemænd m/k over med god musik og et par muntre historier.

Der var 70 fremmødte medlemmer til generalforsamlingen. Næste arrangement i Spjald Seniorklub er torsdag den 6. februar er musikalsk underholdning med Spor4 i Fritidscentret.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Coronavirus

Live: Politiet lukker stort landsmøde for spejdere - 300 deltagere må tage hjem før tid

Annonce