Annonce
Debat

Spjald og vaskehallen: Stor - større - størst

Sådan kommer den nye vaskehal ved Superbrugsen i Spjald til at se ud. Pressefoto
Annonce

Læserbrev: Ud fra ovenstående talemåde forsøger bestyrelsesformanden og uddeleren for Spjald Brugsforening at retfærdiggøre beslutningen om at bygge en OK-vaskehal ved Spjald Brugsforening.

Allerede i Dagbladet mandag den 9. november blev byggesagen omtalt, og man kunne læse, at det ville være en stor gevinst for udviklingen i Spjald, hvis Superbrugsen fik en ny moderne vaskehal.

I Dagbladet lørdag den 14. november udtaler uddeleren, at de altid tager hensyn til andre. ”Det er sådan vi opfører os, vi har altid taget hensyn til andre i vores by.”

Formanden udtaler, at der før har været to vaskehaller i Spjald, så der skulle nok være plads til den nye OK-vaskehal.

Af lørdagens avis fremgår det endvidere ved udtalelser fra projektleder for OK, at det udelukkende er Superbrugsens afgørelse, at der skal være en OK–vaskehal. Altså ikke et byggeri, som Coop kræver! Det er ledelsen og bestyrelsen for Spjald Brugsforenings afgørelse.


Jeg vasker min bil i Kians nye vaskehal i sydenden af Hovedgaden og håber, at mange andre Spjaldborgere vil gøre det samme!


I starten af dette århundrede var Spjald Brugsforening stor !

For omkring 10 - 15 år siden blev Spjald Brugsforening større med en stor bygningsmæssig udvidelse og med OK–tankanlæg !

Her i 2020 har vi en velfungerende Superbrugs, som vi er glade for, og jeg kan ikke se, det skulle være nødvendigt at bygge en OK–vaskehal, som der nu lægges op til. Der er jo én vaskehal i byen forvejen, så det er jo ikke at tage hensyn.

Så i fremtiden vil jeg holde mig for øje, hvad uddeleren siger til projektet: ”Vi tager hensyn til andre i vores by, det er sådan vi opfører os”.

Så altså jeg vasker min bil i Kians nye vaskehal i sydenden af Hovedgaden og håber, at mange andre Spjaldborgere vil gøre det samme!

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Skjern For abonnenter

Vi vil ikke have solcelleanlæg: Naboer på Ledingvej afviser at være blevet hørt om deres holdning til 66 hektar solpark

Skjern Håndbold For abonnenter

Skjern Håndbolds mandskab er i modvind og hårdt ramt mentalt: Her er formand Carsten Thygesens svar på 10 skarpe spørgsmål om krisen

Danmark

Fund af corona-virus i hunde og katte: Fødevarestyrelsen afliver katte på minkfarm

Skjern Håndbold

Emil Bergholt inden kampen mod barndomsklubben: Skjern har mest at revanchere for vi slog dem to gange i sidste sæson

Annonce