Annonce
Fodbold

Spjald IF spillede bedst men tabte 3-0. God afslutningsfest alligevel

Habib Hussein til højre var uheldig med ikke at score for Spjald IF i sæsonens sidste kamp. Arkivfoto: Jørgen Kirk
Det kan godt være, Spjald IF tabte sæsonens sidste kamp med 3-0 hjemme mod Bramming, men om aftenen blev der festet som om, Spjald var rykket op i stedet for ned fra serie 1.

Spjald: En lang og hård sæson for Spjald IF sluttede med nederlag på 3-0 hjemme mod topholdet Bramming.

Men det var alligevel en glad Peter Rewers, der kunne gøre status efter kampen.

- Selvfølgelig er det træls at rykke ned. Sådan er det. Men jeg er rigtig glad for den måde, vi fik sluttet af på. Mange hold ville være slået op i banen med 3-0 ved pausen. Men vi gav ikke op. I stedet sad vi totalt på anden halvleg, hvor Bramming intet kom frem til, og hvor vi vel havde 80 procent af spillet. Det var meget positivt. Så vi fik en god afslutningsfest om aftenen, hvor man nærmest skulle tro, vi var rykket op i stedet for at få en nedrykning, fortalte Peter Rewers.

Forskellen på de to hold var tre hjørnespark i første halvleg. De to første gav scoringer på hovedstød, mens det tredje gav scoring på en løs bold i feltet.

- Spillemæssigt var vi helt med. Vi havde også en god chance til Habib Hussein, der først skød lige på målmanden, og forsøget på riposten blev også blokeret. Typisk os. I anden halvleg sad vi spillet, og Daniel Rosu skulle have scoret på en åben chance. Den anden halvleg var meget positiv at slutte af på, sagde Peter Rewers.

Serie 1 pulje 9

Spjald IF-Bramming 0-3

Mål: 5. minut: 0-1. 16. minut: 0-2. 23. minut: 0-3. En advarsel til Bramming midt i første halvleg. Spjald skiftede Emil Riisberg ud med Mikkel Husted efter 50 minutter, og efter 60 minutter kom Thomas Riskjær og Jakob Hessellund Lauritsen på banen for Tommy Meldgaard og Martin Høj.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ringkøbing-Skjern For abonnenter

Millionprojekt skal samle landsbyen: Efter flere års arbejde, utallige møder og store indsamlinger begynder nedrivningen

Annonce