Fodbold

Spjald IF skabte ingen åbne chancer

Lukasz Rogozik måtte udgå med en skade i Varde, og det ødelagde en del af Spjalds gode spil fra første halvleg. Arkivfoto: Søren Palmelund
Spillet var ganske godt i første halvleg, men Spjald IF var slet ikke målfarlige, så det hele endte med nederlag på 2-0 ude mod topholdet Varde IF 2.

Varde: Spillemæssigt var Spjald ganske godt med i første halvleg ude mod topholdet Varde 2, men i sidste ende var det ikke nok til at få noget med hjem. Spjald tabte 2-0, og det kunne træner Peter Rewers ikke indvende det store mod.

- Men det var ikke sådan, vi var spillet ud af banen. Slet ikke. Første halvleg er faktisk helt lige, fortalte Peter Rewers.

Han havde kun noteret to chancer til hjemmeholdet før pausen. Den ene gav scoring til 1-0, og den anden var et stolpeskud fra distancen.

- Vi havde mange gode opspil. Men vi fik bare ikke skabt den åbne chance, fordi den sidste kvalitet manglede i de afgørende afleveringer, eller også fik vi bare ikke afsluttet godt nok. Det hele løb mere eller mindre ud i sandet for os, og det var ærgerligt, når vi ellers havde fint fat i spillet, fortalte Peter Rewers.

Spjalds muligheder for at vende kampen blev delvist ødelagt i starten af anden halvleg.

- Vi måtte skifte to mand ud med skader. Det betød rokeringer, og derfra blev det ikke helt godt. Varde fik et overtag med en del dødbolde. Det var da også på hovedstød efter hjørnespark, de scorede til 2-0. Bolden kunne kun lige snige sig over stregen, fortalte Peter Rewers.

Spjald var ikke tæt på at skabe spænding.

- Nej det kan man ikke sige. Vi skabte heller ikke efter pausen de åbne chancer. Men vi må glæde os over, at vi spillede helt lige med i første halvleg på udebane mod et stærkt tophold, sagde Peter Rewers.

Serie 1 pulje 9

Varde IF 2-Spjald IF 2-0

Mål: 16. minut: 1-0. 78. minut: 2-0. En advarsel til Varde efter 90 minutter og en til Spjalds Jeppe Møller efter 85 minutter. Spjald skiftede de skadede Lukasz Rogozik og Søren Vestergaard ud efter godt en times spil med Kristian Vesterbæk Andersen og Emil Riisberg,

0/0
Fodbold For abonnenter

Offsidereglen bruger de ikke, men tredje halvleg hitter: Grønbjerg har fået fodboldfeber

Sport

Jeppe Morell får perfekt sparring før titelkamp

Fodbold

Tredje kamp i træk uden scoringer

Fodbold

Skjern røg af topstriden: Det er da megatræls

Skjern Håndbold For abonnenter

Se jubelbillederne fra Skjerns storsejr

Gamle Dage Live For abonnenter

Morten maste sig frem i machomiljøet: Blå mærker forsvinder, men sejrene gør ikke

Ringkøbing IF

RIF slukkede sejrstørken mod topholdet: Enormt tiltrængt sejr

Fodbold

Ølstrup gik målamok: Topholdet jagter oprykningschancen

Fodbold

To røde kort hjalp Spjald IF til sejr