Annonce
Sport

Spjald IF sidste chance for oprykning forsvandt i Mejrup - corona forhindrer eventuelle nedrykningskampe

Der blev endnu en gang brug for veteranen Brian Vang hos Spjald IF, der nu hverken ser ud til at rykke op eller ned. Arkivfoto: Søren Palmelund
Annonce

Spjald: Før næstsidste runde kunne Spjald IF komme i spil til både oprykning og nedrykning. Nu ser det ud til at slutte i ingenting.

Den sidste chance for at nå oprykningskampe blev smidt lørdag eftermiddag, da Spjald tabte 1-0 ude mod Mejrup.

Nedrykningskampe bliver dog nok heller ikke aktuelle. Spjald ligger fjerdesidst.

- Så det mest sandsynlige er, at vi bare slutter her midt i ingenting. Jeg kan ikke forestille mig, at vi skal holde gang i træningen en måned for så at spille sidste runde, sagde Spjalds træner Brian Thomsen.

Han havde ikke det store at indvende mod nederlaget.

- Vi spillede ikke vort spil. Det blev for meget på lange bolde, og det har vi ikke fysik til. Vi havde kun løse chancer i første halvleg og ikke meget mere i anden halvleg, fortalte Brian Thomsen.

Der var dog et par episoder, der irriterede.

- Ved målet til Mejrup skulle vi godt nok have haft et frispark højere oppe på banen til Bjarke Kristensen. Det var en klar dommerfejl. I slutfasen fik vi scoring annulleret for offside på Martin Høj, der selv sagde, han var et par meter på den rigtige side. Men ud over det var 1-0 ok, sagde Brian Thomsen.

Serie 2 pulje 15

Mejrup GU-Spjald IF 1-0 (0-0)

Mål: 51. minut: 1-0. Ingen udvisninger eller advarsler. Spjald skiftede Brian Vang, Christian Mortensen og Martin Høj ud i pausen for Marc Lykke, Jonas Mortensen og Martin Holk.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark For abonnenter

Virkeligheden rammer grådkvalt statsminister: Døde mink diskuterer ikke jura

Annonce