Annonce
Fodbold

Spjald IF risikerer nedrykningskamp

Lukasz Rogozik reducerede kort før tid til slutresultatet 2-1, da Spjald IF tabte i Spangsbjerg. Arkivfoto: Jørgen Kirk
Efter nederlag på 2-1 ude mod Spangsbjerg IF tyder meget på, Spjald IF skal i playoff for at redde livet i serie 1.

Spangsbjerg: Det ligner playoff for Spjald IF mod en modstander fra serie 2.

Sådan ser det i hvert fald ud lige nu, efter Spjald lørdag tabte den vigtige udekamp mod Spangsbjerg.

- Måske kan vi redde os fri. Hvis vi slår topholdet Varde i sidste runde, mens Spangsbjerg så taber til Holstebro, så er vi reddet, men ellers skal vi ud i en ekstra kamp, lød vurderingen fra Spjalds træner Peter Rewers efter kampen.

Spjald stillede noget alternativt op til den vigtige kamp.

- Målmand Oliver Slot er stadig ude med den hjernerystelse, han fik i pokalkampen mod Ølstrup, og lillebror William Slot var syg. Derfor satte vi topscorer Daniel Sørensen på mål. Han har prøvet det før. Planen var ellers, at en småskadet Daniel Sørensen skulle spille i angrebet i anden halvleg, men vi kunne simpelthen ikke finde en målmand, forklarede Peter Rewers.

Spjald have ganske godt fat i spillet i første halvleg.

- Vi havde overtaget. Spillet var flot, og vi skabte flere chancer, lige som vi havde mange hjørnespark. Alt var godt, når man ser bort fra, vi ikke fik scoret. Det gjorde Spangsbjerg så heller ikke, for de var aldrig farlige, fortalte Peter Rewers.

Spjald fortsatte med at dominere i starten af anden halvleg, hvor der var åbne chancer til Habib Hussein, Emil Riisberg og Jonas Sønderby.

- Men så lidt ud af ingenting fik Spangsbjerg scoret på hovedstød efter frispark. Måske havde en normal målmand fået fat i det indlæg, men det fik vi altså ikke. Lidt senere fik vi slet ikke luft på et frispark ind mod mål. Vi sendte bolden lige i benene på en modstander, og få sekunder senere var der scoret på kontraløb til 2-0. Det var skidt, sagde Peter Rewers.

Spjald kastede alt frem. Også Daniel Sørensen, for Jonas Sønderby blev sat i mål.

- Vi havde en hel del indlæg, og vi lagde virkelig et tungt pres. På et af de mange indlæg fra højre side fik Lukasz Rogozik reduceret på hovedstød. Vi spillede en god kamp, men vi tabte 2-1. Intet er afgjort, så det hele er spændende endnu, sagde Peter Rewers.

Serie 1 pulje 9

Spangsbjerg IF-Spjald IF 2-1

Mål: 75. minut: 1-0. 78. minut: 2-0. 88. minut: 2-1 ved Lukasz Rogozik. En advarsel til Spangsbjerg og en til Spjalds Lukasz Rogozik efter 90 minutter. Spjald skiftede Benjamin Steffensen ind efter omkring 60 minutter for Jonas Sønderby, der senere igen kom på banen for Emil Riisberg.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ringkøbing-Skjern For abonnenter

Pludselig kunne der alligevel udstykkes: Sælger føler sig snydt for halvanden million i sommerhushandel

Annonce