Ringkøbing IF

Spjald IF forærede mange chancer væk

Lukasz Rogozik til højre pyntede lidt på resultatet for Spjald IF ved at reducere til slutresultatet 6-2. Arkivfoto: Morten Stricker
Når man ikke selv skaber ret mange åbne chancer, og man selv forærer mange chancer væk, så skal det gå galt. Og det gik galt for Spjald IF, der tabte 6-2 hjemme mod Spangsbjerg i serie 1.

Spjald: Topholdet Spangsbjerg var for stærke for Spjald IF, da de to hold mødtes lørdag eftermiddag.

- Det må jeg sige. De var skarpe, og de var hurtige i deres omstillinger. Vi må op på hesten igen, sagde Spjalds holdleder Aksel Vestergaard.

Efter 16 minutter blev der lavet straffespark efter gennembrud mellem Daniel Møller og Daniel Rosu.

- Hvem det var, der blev dømt mod, ved jeg ikke præcist, men den kunne dømmes, sagde Aksel Vestergaard.

Så var Spangsbjerg i gang. Fem minutter senere øgede de med skud i nærmeste målhjørne efter hjørnespark, og yderligere fem minutter senere blev det 3-0 på en hurtig omstilling. Lige før pausen gav en ny omstilling mål til 4-0.

- Hvis det var et skud på mål ved målet til 2-0, var det flot. Men det kunne også have været et indlæg, mente Aksel Vestergaard.

I lange perioder af anden halvleg havde Spjald et lille spilovertag, men kampen var reelt afgjort. Og det blev i hvert fald håbløst for hjemmeholdet, da det blev 5-0 på hovedstød efter hjørnespark.

Daniel Sørensen fik reduceret til 5-1 på hovedstød efter langt indkast fra Jones Sønderby. Der gik dog ikke lang tid, inden det blev 6-1 på endnu en omstilling. Kort før tid scorede Lukasz Rogozik sikkert efter gode kombinationer med Daniel Sørensen.

- Det helt store problem for os var, at vi igen gav alt for mange chancer væk. Alt for mange. Det var Spangsbjerg gode til at straffe. Vi havde kun tilløb til enkelte flere chancer, så der var aldrig tvivl om, hvem der ville vinde, sagde Aksel Vestergaard.

Serie 1 pulje 9

Spjald IF-Spangsbjerg IF 2-6

Mål: 16. minut: 0-1 på straffespark. 21. minut: 0-2. 26. minut: 0-3. 45. minut: 0-4. 63. minut: 0-5. 67. minut: 1-5 ved Daniel Sørensen. 79. minut: 1-6. 85. minut: 2-6 ved Lukasz Rogozik. En advarsel til Spangsbjerg efter 47 minutter. Spjald skiftede Søren Vestergaard ud i pausen med Thomas Riiskjær Kristensen, og efter 60 minutter kom Daniel Møller ud for Kristian Vesterbæk Andersen.

0/0
Annonce
112 For abonnenter

Sejler du en lille smule, når du sejler? Sådan er reglerne for berusede sejlere

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Navne

Ildsjælen Frederikke nyder gymnastik og fællesskab: - Når jeg cykler forbi skolerne, vinker børnene til mig

112

Knivstikkeri i Ådum: Fuld mand stak sin kammerat

112

Udrykning i nat til genbrugsplads: Småt brændbart futtede af

Leder For abonnenter

Dagbladet mener: Den indre varulv hyler, og det lyder ikke kønt

Da den sidste danske ulv i 1813 blev skudt ved Estvadgård lidt sydvest for Skive, var der næppe én, der fældede en tåre i den anledning. Da slet ikke de bønder på egnen, hvis får nu kunne være i fred. I et mangelsamfund som det danske for 200 år siden var der ganske enkelt ikke plads til ulven. I de mellemliggende par århundreder har næppe nogen skænket ulven en tanke - endsige savnet den. Den var ikke længere en del af den danske fauna. At den skulle vende tilbage, var der meget få, der havde fantasi til at forestille sig. Ikke desto mindre var det, hvad der skete omkring 2009, og lige siden har ulven forårsaget en slags kulturel borgerkrig i Danmark, der er helt ude af proportioner i forhold til dyrets indvirkning på den danske natur og dens formodede trussel eller mangel på samme mod mennesker. Skal man være lidt grov, kan man sige, at ulven har fået den indre varulv bragt frem i mange danskere. Det er ikke kønt. Som Anette Lund Andersens store reportage i Dagbladet i dag dokumenterer, er det rent ud forbløffende, i hvilket omfang og med hvilken lidenskab, mennesker engagerer sig i striden om ulven. Man tager sig til hovedet i vantro over en "ulvehader", der skyder en ulv med riffel ud af vinduet på sin bil. Og man flår sig i håret af frustration over en "ulveelsker", der truer folk på livet, og begår hærværk mod en lokal kirke for at understrege sit synspunkt. Mellem disse yderligheder er der alle mulige holdninger, der dog generelt tenderer mod det stadigt mere polariserede - hovedsageligt på grund af de forbistrede asociale medier, der nærmest pr. automatik synes at forstærke alle holdninger i ekstremistiske retninger. Det billede, Anette Lund Andersen tegner i sin reportage, er dybt forstemmende. Det fortæller om en debat og dens deltagende aktører, der synes at have mistet al proportionssans, evne og vilje til at lytte til andre menneskers synspunkter. Lederskribenten her føler sig fristet til at citere sin gamle, afdøde fars tilbagevendende kommentar, når medmennesker af den ene eller den anden grund bevægede sig ud ad en tangent: "Har de ikke andet at gå op i?!?" Det er måske dér, problemets rod ligger.

Ringkøbing-Skjern

Kram til alle i uniform fra mor og far, da 20-årig blev fundet i live i vandet på Ringkøbing Fjord

112 For abonnenter

Der gælder ingen promilleregler for små både

Ringkøbing-Skjern

Efter timelang eftersøgning: Helikopter finder ung sejler i god behold i vandet

Ringkøbing

Slut med sygedagpenge: Jobcentret siger stadig nej til kræftramte Hilde

Annonce