Annonce
Ringkøbing IF

Spjald IF forærede mange chancer væk

Lukasz Rogozik til højre pyntede lidt på resultatet for Spjald IF ved at reducere til slutresultatet 6-2. Arkivfoto: Morten Stricker
Når man ikke selv skaber ret mange åbne chancer, og man selv forærer mange chancer væk, så skal det gå galt. Og det gik galt for Spjald IF, der tabte 6-2 hjemme mod Spangsbjerg i serie 1.

Spjald: Topholdet Spangsbjerg var for stærke for Spjald IF, da de to hold mødtes lørdag eftermiddag.

- Det må jeg sige. De var skarpe, og de var hurtige i deres omstillinger. Vi må op på hesten igen, sagde Spjalds holdleder Aksel Vestergaard.

Efter 16 minutter blev der lavet straffespark efter gennembrud mellem Daniel Møller og Daniel Rosu.

- Hvem det var, der blev dømt mod, ved jeg ikke præcist, men den kunne dømmes, sagde Aksel Vestergaard.

Så var Spangsbjerg i gang. Fem minutter senere øgede de med skud i nærmeste målhjørne efter hjørnespark, og yderligere fem minutter senere blev det 3-0 på en hurtig omstilling. Lige før pausen gav en ny omstilling mål til 4-0.

- Hvis det var et skud på mål ved målet til 2-0, var det flot. Men det kunne også have været et indlæg, mente Aksel Vestergaard.

I lange perioder af anden halvleg havde Spjald et lille spilovertag, men kampen var reelt afgjort. Og det blev i hvert fald håbløst for hjemmeholdet, da det blev 5-0 på hovedstød efter hjørnespark.

Daniel Sørensen fik reduceret til 5-1 på hovedstød efter langt indkast fra Jones Sønderby. Der gik dog ikke lang tid, inden det blev 6-1 på endnu en omstilling. Kort før tid scorede Lukasz Rogozik sikkert efter gode kombinationer med Daniel Sørensen.

- Det helt store problem for os var, at vi igen gav alt for mange chancer væk. Alt for mange. Det var Spangsbjerg gode til at straffe. Vi havde kun tilløb til enkelte flere chancer, så der var aldrig tvivl om, hvem der ville vinde, sagde Aksel Vestergaard.

Serie 1 pulje 9

Spjald IF-Spangsbjerg IF 2-6

Mål: 16. minut: 0-1 på straffespark. 21. minut: 0-2. 26. minut: 0-3. 45. minut: 0-4. 63. minut: 0-5. 67. minut: 1-5 ved Daniel Sørensen. 79. minut: 1-6. 85. minut: 2-6 ved Lukasz Rogozik. En advarsel til Spangsbjerg efter 47 minutter. Spjald skiftede Søren Vestergaard ud i pausen med Thomas Riiskjær Kristensen, og efter 60 minutter kom Daniel Møller ud for Kristian Vesterbæk Andersen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce