Annonce
Sport

Spjald IF dur ikke på udebane - fik det tredje store nederlag

Habib Hussein sørgede for en lille bitte smule opmuntring til Spjald IF, da Habib Hussein reducerede til 6-1 kort før tid i kampen mod Måbjerg. Arkivfoto: Søren Palmelund
Mål ændrer fodboldkampe. Det måtte Spjald IF erkende mod Måbjerg, der efter en lige start fik total kontrol efter målet til 1-0.
Annonce

Måbjerg: 5-1 i Lemvig, 6-0 i Ølstrup og nu 6-1 i Måbjerg.

Spjald IF er ikke gode på udebane i denne sæson.

- Nej tallene ser ikke for gode ud. Det må jeg indrømme, sagde Spjalds træner Jørn Aas efter kampen søndag eftermiddag.

Men fra start lignede det bestemt ikke en kamp, Spjald ville tabe stort. Spjald spillede fornuftigt, og der var tre nærgående forsøg. Mikkel Møller skød tæt forbi mål, og Daniel Sørensen fik to skud blokeret.

- Man snakker tit om, at mål ændrer kampe. Sådan var det virkelig i dag, efter Måbjerg kom på 1-0 i klumpspil efter hjørnespark. Vi mistede totalt grebet om kampen. Det er som om, at når vi kommer bagud, så har vi svært ved at komme tilbage på sporet. Det har faktisk været billedet hver gang i de tre nederlag, fortalte Jørn Aas.

Annonce

Omstilling på omstilling til Måbjerg

I pausen havde Spjald en lille formodning om, at det var muligt at vende kampen, selv om Måbjerg var kommet på 2-0 omkring den halve time. Målmand Frank Madsen gik forkert af en lang bold frem, som Måbjerg så kunne heade i tomt mål.

- Men anden halvleg blev omstilling på omstilling til Måbjerg, der har tre meget hurtige og farlige folk i front. Den ene har endda været på tale som frontløber for Holstebro i 2. division. Gang på gang fik Måbjerg helt åbne chancer, fordi vore kæder blev trukket alt for langt fra hinanden. Vi kunne sagtens have tabt større, fortalte Jørn Aas, der allerede efter en god time var bagud 5-0.

Spjald fik en lille opmuntring med reducering kort før tid. Habib Hussein scorede på en ripost efter forsøg fra Daniel Rosu.

- Det nederlag var en bet, men vi går stadig efter at se, om vi ikke kan nå andenpladsen. Altså når vi forhåbentligt får skabt mere afstand til bunden, sagde Jørn Aas.

Serie 2 pulje 15

Måbjerg IF-Spjald IF 6-1 (2-0)

Mål: 24. minut: 1-0. 31. minut: 2-0. 52. minut: 3-0. 59. minut: 4-0. 62. minut: 5-0. 80. minut: 6-0. 90. minut: 6-1 ved Habib Hussein. En advarsel til Spjalds Bjarke Kristensen efter 29 minutter. Spjald skiftede Christian Mortensen ud med Habib Hussein efter 35 minutter, i pausen kom Mikkel Husted på banen for Marc Lykke, og efter 58 minutter kom Thomas Riskjær på banen for Mikkel Bilgrav.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Skjern

Ringkøbing-Skjern Kulturcenter: Halvdelen af aflyste arrangementer kan gennemføres uden brud på coronaregler

Debat

Vi skal sikre det frie ord meget bedre

Annonce