Annonce
Ringkøbing

Spis julebuffet med Søren Pape

Søren Pape gæster Ringkøbing i næste uge. Her skal han blandt andet fortælle om sit politiske liv. Arkivfoto: Niels Christian Vilmann/Scanpix
Annonce

Ringkøbing: Der er både julemad og politisk debat på menuen, når den konservative partiformand i næste uge gæster Ringkøbing.

Søren Pape lægger vejen forbi onsdag den 4. december, hvor interesserede kan deltage i arrangementet, der begynder klokken 18.00 med en seks-retters julebuffet. Efter silden og risalamanden bliver der plads til at tale politik med både Søren Pape - der var en populær mand blandt de konservative vælgere i Ringkøbing-Skjern ved sommerens folketingsvalg, hvor han scorede over halvdelen af K-stemmerne - og byrådsmedlem Lennart Qvist, der for nyligt meldte sig ind i partiet, og dermed gav De Konservative den lokalpolitiske platform, man så længe har måttet undvære.

Pape og Qvist taler politik med deltagerne fra klokken 19.30.

Ifølge De Konservative er arrangementet også åbent for ikkemedlemmer. Hvis man vil deltage i spisningen, koster maden 125 kroner. Der er gratis adgang til det efterfølgende politiske oplæg. Begge dele kræver dog tilmelding hos den konservative formand Henning Klausen. Det hele foregår i ROFI-Centret.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ringkøbing

Planteavlselever er klar

Tarm

18-årig standset uden kørekort

Annonce