Annonce
Skjern Håndbold

Spion - Nordsjællands træner Simon Dahl fik luret lidt på Skjern Håndbold

Hvordan får Nordsjælland Håndbold bremset Skjern Håndbolds storskytte Eivind Tangen. Det lurer Nordsjællands træner Simon Dahl på, efter han så en stærk Eivind Tangen score syv mål på otte forsøg mod Kolding på dagen, hvor det blev offentliggjort, at Eivind Tangen forlænger sin kontrakt med Skjern Håndbold frem til sommeren 2023. Foto: Jørgen Kirk
Skjern Håndbolds træner Patrekur Jóhannesson glædede sig kun i kort tid over sejren over Kolding, for han er allerede begyndt at se frem mod kampen mod Nordsjælland på torsdag.

Skjern: Det var egentlig ikke lang tid, Skjern Håndbolds træner Patrekur Jóhannesson gav sig selv lov til at nyde sejren over Kolding.

- En rigtig fin holdindsats. Vi spillede en fin kamp bortset fra de første minutter. Jeg er meget tilfreds. Vi vidste, vi skulle vinde den her kamp, og det gjorde vi rimeligt sikkert, sagde Patrekur Jóhannesson.

Og så begyndte han ellers allerede at se frem mod kampen torsdag ude mod bundholdet Nordsjælland Håndbold.

- I den kamp skal vi levere igen. Vi har ikke råd til at tage let på noget som helst. Jeg så Nordsjælland gøre det meget godt mod topholdet Ribe-Esbjerg, hvor Nordsjælland kunne spille frit. Det kan de også mod os. Så vi skal levere flot. Derfor er jeg glad for, at vi kunne skifte flittigt ud i dag. Vi kunne spare kræfter, fordi vi har så mange, der kan score mål, fortalte Patrekur Jóhannesson.

Score mål kunne Bjarte Myrhol dog ikke.

- Jeg ved ikke, hvornår der har været en kamp, hvor jeg ikke har scoret. Det er meget meget lang tid siden. Det var ikke nogen god dag på arbejde for mig. Jeg må bare arbejde hårdere, sagde Bjarte Myrhol med et smil.

Nordsjællands træner Simon Dahl så Skjerns kamp mod Kolding.

- Jeg synes, jeg har set nogle steder, hvor vi har nogle muligheder for at drille Skjern. Men jeg har også set, at vi skal ramme vores absolutte topniveau for at drille Skjern. Og hvis Skjern så også rammer deres topniveau, så kan vi sikkert ikke være med alligevel, sagde den tidligere Skjerntræner.

Han mente, Skjern har fået godt styr på angrebsspillet. Mere end tidligere.

- De ved, hvad de vil, og de er gode til at bringe folk i de rigtige positioner. Det så man tydeligt flere gange, hvor Eivind Tangen blev spillet godt op til afslutninger. Også Thomas Mogensen fik de i anden halvleg bragt i de situationer, hvor Thomas Mogensen er bedst. Det bliver en stor opgave for os at forsøge at stække Eivind Tangen især. Skjerns defensiv ser også fin ud. Der er god harmoni i midten med makkerparret Stenbäcken-Tidemand. Vi må se at få lagt en plan, så vi måske kan lave en overraskelse, sagde Simon Dahl.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ringkøbing-Skjern For abonnenter

Millionprojekt skal samle landsbyen: Efter flere års arbejde, utallige møder og store indsamlinger begynder nedrivningen

Annonce