Annonce
Ringkøbing Håndbold

Spiller fra Ringkøbing Håndbold testet positiv for corona - kampen lørdag mod TMS Ringsted er udsat

Green Sports Arena i Ringkøbing var uden tilskuere i søndags, da Ringkøbing Håndbold slog Rødovre i 1. division damer. Nu bliver hallen endnu mere tom lørdag eftermiddag, for Ringkøbing Håndbolds kamp mod TMS Ringsted er udsat på grund af en positiv test hos en af Ringkøbings spillere. Arkivfoto: Søren Palmelund
Onsdag fik Ringkøbing Håndbold svar på, at en enkelt spiller tirsdag havde fået foretaget en positiv coronatest. Nu er spillertruppen isoleret, indtil alle forhåbentlig er testet negative i løbet af de kommende dage.
Annonce

Ringkøbing: Ringkøbing Håndbold er ramt af corona, og nu er hele spillertruppen sendt i isolation.

- Vi har en enkelt spiller, der efter tirsdagens træning har fået et positivt svar på en covid19 test, og hele holdet er nu sendt i isolation. Vi følger de retningslinjer, smittesporing har givet til os, fortæller Ringkøbing Håndbolds formand Lars Buhl.

Smittesporingen er selvfølgelig sat i gang i håb om at finde ud af hvor og hvornår, spilleren er smittet.

- Hele holdet skal testes igen på lørdag. Vi har ingen, der har ydeligere symptomer på nuværende tidspunkt, og vi krydser selvfølgelig fingre for, at det bliver ved den ene positive test, fortæller Lars Buhl.


Hele holdet skal testes igen på lørdag. Vi har ingen, der har ydeligere symptomer på nuværende tidspunkt, og vi krydser selvfølgelig fingre for, at det bliver ved den ene positive test.

Lars Buhl, formand for Ringkøbing Håndbold


I første omgang betyder det, at kampen mod TMS Ringsted på lørdag i Green Sports Arena er udsat.

- Hjemmekampen tirsdag aften mod Roskilde er stadig på programmet. Vi satser stadig på at spille den kamp. Hvis alle testes negative lørdag, så er vi ude af isolationen. Så venter endnu en test mandag, og hvis alle igen er negative, er der intet i vejen for, at vi spiller tirsdag. Jeg tror, vi spiller tirsdag. Ingen i truppen føler sig syge eller har symptomer lige nu, fortæller Lars Buhl.

Annonce

Mest læste

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce