Annonce
Ringkøbing

Spektakulær lydoplevelse for børn på Generator

Børnene i Ringkøbing-Skjern Kommune kan få en kæmpe en på opleveren på søndag, når ”Lyden af fremtiden” afvikles på Generator i Ringkøbing. Pressefoto

Ringkøbing: Børnene i Ringkøbing-Skjern Kommune kan få en kæmpe en på opleveren på søndag, når ”Lyden af fremtiden” afvikles på Generator i Ringkøbing. Bag den specielle oplevelse for børnene står komponisten Niels Bjerg fra Velling.

Lyden af fremtiden er en forestilling for skolebørn om forventninger, risikoer og muligheder for fremtiden.

Børnene får besøg af kvinden Naima fra en fjern fremtid, som ved hjælp af sine halvmagiske evner viser, hvad folk i hendes samtid er i stand til. Hun tager børnene med på sin rejse i vores nutid og åbner deres ører til den fantastiske diversitet vi stadig har.

Annonce

Børnene bliver udstyret med høretelefoner, og gennem et 3D lydunivers og en interaktiv performance bliver børnenes vante omgivelser udfoldet som en dyb sanselige rejse i vores vilde verden.

Der er gratis adgang til forestillingen, som spiller på søndag kl. 10.00, 11.00 og 12.30. Billetter kan hentes på Generators hjemmeside, og der er ingen adgang uden billet grundet covid-19-restriktioner.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Ringkøbing-Skjern For abonnenter

Restauranter i Søndervig og Hvide Sande lider under taxa-mangel: - I yderste tilfælde har vi selv kørt gæster hjem

Ringkøbing

Politi efterlyser fedladen værktøjstyv: Blev fanget på byggecenters videokamera

Annonce