Annonce
Håndbold

Sort skærm for Rækker Mølle Håndbold på Black Friday

Mathias Hedegaard var den eneste spiller fra Rækker Mølle Håndbold, som træner Rasmus Hansen ville fremhæve efter et fortjent nederlag i Faaborg. Arkivfoto: John Randeris
Det var i den grad en sort fredag for Rækker Mølle Håndbolds herrer, for rent mentalt var der dømt sort skærm, og så tabte Rækker Mølle topopgøret mod Faaborg med hele 29-20.

Faaborg: Rækker Mølle Håndbold havde i den grad en sort fredag på Black Friday, for Rækker Mølle tabte topopgøret ude mod Faaborg klart og fortjent med hele 29-20.

- Meget skuffende. Det kan være i orden at tabe, men vi fik aldrig sat det aftryk på kampen, vi gerne ville. Der var nærmest sort skærm. Ingen indstilling eller vilje til at vinde de løse bolde, fortalte træner Rasmus Hansen.

Starten var ok med føring på 3-1 og senere stillingen 6-6.

- Så begyndte vi at lave tekniske fejl, og det gav usikkerhed. Vi mistede flow i spillet, og vi gik ikke mod mål. Vi havde heller ikke styr på defensiven, så vi fik ingen kontramål. Skidt, sagde Rasmus Hansen.

14-11 ved pausen var ikke afgørende.

- Men vi mærkede ret hurtigt i anden halvleg, at vi ikke havde dagen. Vi byttede lidt mål de første minutter, og da vi så begyndte at komme endnu mere bagud, så døde kampen helt ud. Nu har vi tabt til de to andre tophold - efter dårlige indsatser - og det er jeg meget skuffet over. Det var jo i de kampe, vi virkelig skulle have vist vort niveau. Vi har fået noget at tænke over. Der er ikke råd til flere pointtab, sagde Rasmus Hansen.

2. division herrer

Faaborg-Rækker Mølle Håndbold 29-20 (14-11)

Målscorere Rækker Mølle Håndbold: Mathias Hedegaard 7, Tobias Simonsen 3, Nicklas Hammer 2, Thomas Bertelsen 2, Mathias Skræddergaard 2 (1), Mathias Hejsel 1, Simon Madsen 1, Frank Madsen 1 og Lasse Kirkeby 1. Straffekast: Faaborg 2 (2 mål), Rækker Mølle 2 (1 mål). Udvisninger: To til begge hold.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Hvide Sande

Baronens hemmelige fristed

Leder For abonnenter

Samskabelse er vejen frem i rundkørslen

Vi kommer ikke uden om det … Det offentlige har ikke råd til at betale for alle de ønsker, borgerne har til forbedringer og forskønnelser af vore fælles omgivelser. Men så er det jo godt, når borgerne kan tage sagen i egen hånd … Tag bare rundkørslen i Astrup ved Femvejen lige uden for byen; af lokale kaldt "Danmarks grimmeste" af slagsen. Om det passer, vil være et oplagt emne til en rundbordsdiskussion. Men køn var den i alt fald ikke, overgroet som den var med ukrudt. Kommunen havde dog ikke pengene til at gøre noget ved den. Men så tog folk i Astrup sagen i egen hånd. En flok frivillige påtog sig opgaven med at omdanne den til "Danmarks smukkeste rundkørsel". Det skete ved, at folk lagde kræfterne sammen: Per Kjær, der driver maskinstationen, stillede maskine til rådighed. Landmand Vagn Lindy Petersen i Skjern havde noget jord til at ligge efter en staldudvidelse, som kunne bruges, så onsdag blev der flyttet 400 kubikmeter jord. Svæveflyvepladsen i Ejstrup bidrog med et træ, som Kristian Ahle selv gravede op. Nu mangler de frivillige bare at få plantet rododendron i fem farver, så er "Femvejens Andels Rundkørsel", som den - måske ikke helt mundret - er kommet til at hedde, klar til at springe ud det kommende forår i al sin glans. Det hører med til historien, at rododendronerne selvfølgelig udbydes på andele, og at anlægsgartner Ole Christensen står for indkøb af planterne. Kommunens rolle i hele historien har i dette tilfælde været lydhørhed over for de lokale ønsker, og hurtig tilladelse til, at de frivillige kunne gå i gang. I andre tilfælde ser man i stigende grad, at der er tale om egentlig samskabelse; altså at kommunen og lokalsamfundene i fællesskab bidrager til at løse opgaver, som kommunen ikke har råd til alene at løse - for eksempel etablering af cykelstier. Man kan selvfølgelig mene, at opgaverne bør betales fuldt ud af kommunen. Men ofte vil det være ensbetydende med, at de ikke løses - eller i bedste fald først om mange år - og så er det da bedre, at parterne i fælles forståelse skaber noget sammen. Ellers havde Astrup næppe været på vej til at få "Danmarks smukkeste rundkørsel".

Annonce