Annonce
Håndbold

Sort skærm for Rækker Mølle Håndbold på Black Friday

Mathias Hedegaard var den eneste spiller fra Rækker Mølle Håndbold, som træner Rasmus Hansen ville fremhæve efter et fortjent nederlag i Faaborg. Arkivfoto: John Randeris
Det var i den grad en sort fredag for Rækker Mølle Håndbolds herrer, for rent mentalt var der dømt sort skærm, og så tabte Rækker Mølle topopgøret mod Faaborg med hele 29-20.

Faaborg: Rækker Mølle Håndbold havde i den grad en sort fredag på Black Friday, for Rækker Mølle tabte topopgøret ude mod Faaborg klart og fortjent med hele 29-20.

- Meget skuffende. Det kan være i orden at tabe, men vi fik aldrig sat det aftryk på kampen, vi gerne ville. Der var nærmest sort skærm. Ingen indstilling eller vilje til at vinde de løse bolde, fortalte træner Rasmus Hansen.

Starten var ok med føring på 3-1 og senere stillingen 6-6.

- Så begyndte vi at lave tekniske fejl, og det gav usikkerhed. Vi mistede flow i spillet, og vi gik ikke mod mål. Vi havde heller ikke styr på defensiven, så vi fik ingen kontramål. Skidt, sagde Rasmus Hansen.

14-11 ved pausen var ikke afgørende.

- Men vi mærkede ret hurtigt i anden halvleg, at vi ikke havde dagen. Vi byttede lidt mål de første minutter, og da vi så begyndte at komme endnu mere bagud, så døde kampen helt ud. Nu har vi tabt til de to andre tophold - efter dårlige indsatser - og det er jeg meget skuffet over. Det var jo i de kampe, vi virkelig skulle have vist vort niveau. Vi har fået noget at tænke over. Der er ikke råd til flere pointtab, sagde Rasmus Hansen.

2. division herrer

Faaborg-Rækker Mølle Håndbold 29-20 (14-11)

Målscorere Rækker Mølle Håndbold: Mathias Hedegaard 7, Tobias Simonsen 3, Nicklas Hammer 2, Thomas Bertelsen 2, Mathias Skræddergaard 2 (1), Mathias Hejsel 1, Simon Madsen 1, Frank Madsen 1 og Lasse Kirkeby 1. Straffekast: Faaborg 2 (2 mål), Rækker Mølle 2 (1 mål). Udvisninger: To til begge hold.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Skjern

To villaer udsat for indbrud

Leder

Forslagene efter Hilde-sagen: En dyr omgang tidsspilde

Siden nyopererede Hilde-Kristin Reed Mogensen Kristi Himmelfartsdag sidste år lagde en selfie op på Facebook, er hendes navn blevet til et begreb. Hilde-sagen får de fleste læsere af Dagbladet til at tænke på benhård tolkning af sygedagpengeregler og på jobafklaring på kanten af sygesengen. Dagen før sin operation fik Hilde besked fra kommunen om, at hun få dage efter ville komme i et såkaldt jobafklaringsforløb og få frataget sine sygedagpenge til fordel for den lavere ressourceforløbsydelse. Sygedagpengeperioden på 22 uger var udløbet, og kommunen fandt ikke grundlag for at forlænge perioden. En shitstorm, en lang række artikler i Dagbladet samt et par kommunale kovendinger senere er Hilde i dag færdig med sin efterbehandling og håber at være kommet fri af kræften. Hun er også lige så stille på vej tilbage til sit job som dyrlæge i Tim. Samtidig er kommunen færdig med sin 'efterbehandling' af denne og andre sygedagpengesager, og det har nu ført til en henvendelse til beskæftigelsesminister Peter Hummelgaard med forslag til ændringer af lovgivningen. Sygedagpengeperioden bør, mener kommunen, forlænges fra 22 til for eksempel 30 uger. Det vil selvfølgelig give den syge mere tid til at blive rask - men det er værd at minde kommunen om, at uanset om fristen er det ene eller det andet antal uger, så er en henvendelse som den, Hilde fik dagen før en alvorlig kræftoperation, helt hen i vejret. Men honnør for udspillet! Knap så højt løfter vi på hatten over de andre forslag fra kommunen. At det skulle gøre nogen forskel, om man kalder det jobafklaringsforløb eller jobudviklingsforløb, skal man vist have den store diplomuddannelse i bureaukrat-dansk for at forstå visdommen i. Det er nu en gang indholdet og ikke den sproglige indpakning, som betyder noget. Tilsvarende lyder forslaget om en landsdækkende kampagne, der skal fremhæve meningen med og værdien af jobafklaringsforløb, ærlig talt som en dyr omgang tidsspilde. Et godt råd: Brug i stedet kræfterne og pengene på at administrere både menneskeligt og fornuftigt i forhold til de muligheder, loven giver. Det kunne for eksempel have sparet Hilde for en opslidende kamp med myndighederne.

Videbæk

Kvinde hørte tyv luske rundt

Vestjylland

Mand omkommet i drukneulykke

Annonce