Annonce
Håndbold

Sort skærm for Rækker Mølle Håndbold på Black Friday

Mathias Hedegaard var den eneste spiller fra Rækker Mølle Håndbold, som træner Rasmus Hansen ville fremhæve efter et fortjent nederlag i Faaborg. Arkivfoto: John Randeris
Det var i den grad en sort fredag for Rækker Mølle Håndbolds herrer, for rent mentalt var der dømt sort skærm, og så tabte Rækker Mølle topopgøret mod Faaborg med hele 29-20.
Annonce

Faaborg: Rækker Mølle Håndbold havde i den grad en sort fredag på Black Friday, for Rækker Mølle tabte topopgøret ude mod Faaborg klart og fortjent med hele 29-20.

- Meget skuffende. Det kan være i orden at tabe, men vi fik aldrig sat det aftryk på kampen, vi gerne ville. Der var nærmest sort skærm. Ingen indstilling eller vilje til at vinde de løse bolde, fortalte træner Rasmus Hansen.

Starten var ok med føring på 3-1 og senere stillingen 6-6.

- Så begyndte vi at lave tekniske fejl, og det gav usikkerhed. Vi mistede flow i spillet, og vi gik ikke mod mål. Vi havde heller ikke styr på defensiven, så vi fik ingen kontramål. Skidt, sagde Rasmus Hansen.

14-11 ved pausen var ikke afgørende.

- Men vi mærkede ret hurtigt i anden halvleg, at vi ikke havde dagen. Vi byttede lidt mål de første minutter, og da vi så begyndte at komme endnu mere bagud, så døde kampen helt ud. Nu har vi tabt til de to andre tophold - efter dårlige indsatser - og det er jeg meget skuffet over. Det var jo i de kampe, vi virkelig skulle have vist vort niveau. Vi har fået noget at tænke over. Der er ikke råd til flere pointtab, sagde Rasmus Hansen.

2. division herrer

Faaborg-Rækker Mølle Håndbold 29-20 (14-11)

Målscorere Rækker Mølle Håndbold: Mathias Hedegaard 7, Tobias Simonsen 3, Nicklas Hammer 2, Thomas Bertelsen 2, Mathias Skræddergaard 2 (1), Mathias Hejsel 1, Simon Madsen 1, Frank Madsen 1 og Lasse Kirkeby 1. Straffekast: Faaborg 2 (2 mål), Rækker Mølle 2 (1 mål). Udvisninger: To til begge hold.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Skjern

Medarbejder er smittet: Folkeskole sender 130 børn og otte lærere hjem

Ringkøbing-Skjern

Ny strategi: Ansatte i hjemmeplejen og på ældrecentre bliver tilbudt corona-test

Annonce