Annonce
Hvide Sande

Sommerhusene fra populært tv-program bliver sat til salg: Håndværkere har rettet alle lappeløsningerne

Salget af tv-sommernhusene i Hvide Sande skydes i gang med et åbnet hus-arramgement søndag den 30. maj. Pressefoto
Sommerhusene fra TV2-programmet ’Sommerdrømme 2020’ kommer nu til salg. Husene, som ligger smukt trukket op i klitterne i Hvide Sande, blev i otte intense uger renoveret af fire makkerpar og er siden blev grundigt gennemgået af professionelle håndværkere, så de står klar til åbent hus den 30. maj.

Hvide Sande: 487.000 danskere sad klinet til skærmen, da finalen til første sæson af TV 2-programmet ’ Sommerdrømme’ tonede frem på skærmen sidste forår.

Otte ugers knoklen for deltagerne kulminerede, da Cassia og Charles Christensen vandt hovedpræmien: Sommerhuset i rolige, bløde naturfarver og et maritimt islæt.

De tre andre par måtte nøjes med den unikke oplevelse og fik ikke lov til at beholde husene, som de havde svedt, blødt og grædt over. Det betyder, at de enestående sommerhuse i Hvide Sande nu sættes til salg. Vinderparret har efter et år med sommerhuset ligeledes valgt at overdrage nøglerne til nye ejere.

Annonce

Det fortæller LokalBolig Ringkøbing i en pressemeddelelse.

Populært område

Mens anden sæson af ’Sommerdrømme’ netop nu er i afgørelsens time, kan nysgerrige seere og interesserede købere opleve de fire huse fra programmet, foruden et ekstra i samme stil, når LokalBolig Ringkøbing skyder salget i gang med åbent hus arrangement.

- Det er fedt at få lov at sælge noget, som er lidt udover det sædvanlige og noget, som folk har en holdning til. Også fordi det er nogle virkelig flotte huse og skønt område, der på det seneste er blevet endnu mere populært blandt køberne. Det skyldes helt sikkert også, at store dele af Danmark fulgte med i ’Sommerdrømme’, og at TV 2 i øjeblikket sender den spændende krimiserie, Hvide Sande. De to programmer betyder, at mange mennesker har fået øjnene op for Hvide Sande, hvilket jeg - som født og opvokset her - jo kun synes er området fortjent, fortæller indehaver af LokalBolig Ringkøbing, Mikael Skaaning Sørensen.

Annonce

Professionel renovering

Seerne bemærkede måske et par lappeløsninger og håndværksmæssige overspring hist og her som følge af tidspresset på deltagerne.

Det er dog ikke noget, som interesserede købere behøver at være bekymrede for, da Scanlux efterfølgende hyrede professionelle håndværkere til at gå arbejdet grundigt efter i sømmene.


Så udover at det er det nogle super fede huse, som virkelig har et unikt præg, kan interesserede vide sig sikre på, at alt håndværk er i orden.


- Selve konstruktionen på husene er jo helt i top, da det er råhuse købt ved Skanlux. Men som flere nok så i programmerne, skulle det nogle gange gå stærkt, og deltagerne var ikke professionelle. Derfor er husene her efterfølgende blevet gået rigtig grundigt igennem af håndværkere, og der er blevet renoveret, skiftet og rettet op, hvor det var nødvendigt, så alt er byggemæssigt korrekt. Så udover at det er nogle super fede huse, som virkelig har et unikt præg, kan interesserede vide sig sikre på, at alt håndværk er i orden, lyder det fra Mikael Skaaning Sørensen.

Sommerhusene på Dakotavej i Hvide Sande vises i første omgang frem til et åbent hus arrangement den 30. maj fra klokken 11-14. Selvom målet naturligvis er at få husene solgt, håber LokalBolig Ringkøbing også, at der kommer mange besøgende, som bare er nysgerrige på at se hvordan husene tager sig ud udenfor skærmen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Ringkøbing-Skjern For abonnenter

Restauranter i Søndervig og Hvide Sande lider under taxa-mangel: - I yderste tilfælde har vi selv kørt gæster hjem

Vestjylland

Sygeplejersker strejker fra på lørdag: Her er de midtjyske afdelinger, der bliver ramt

Annonce