Annonce
Ringkøbing-Skjern

Sommerhusejere deler penge ud: Flere lokale fik del i gaverne

Waterz er en af de lokale pengemodtagere. Her ses et billede fra Waterz Windsurf Race Tour 2021. Pressefoto: Waterz / Brian Engblad
Foreninger, et museum og en stor vandsportsfestival får pengegaver af de lokale sommerhusejere.

RINGKØBING-SKJERN: Sommerhusbureauet Sol og Strand excellerer nu også i regnvejr; i hvert fald er der dømt gaveregn fra det fondsejede sommerhusudlejningsfirma. Den lokale afdeling i Bjerregård har nemlig delt penge ud til i alt fem lokale.

Vandsportsfestivalen Waterz har fået den største økonomiske gave på 25.000 kroner.

- Vi har gennem hele sommerhalvåret - frem til vores store surffestival i september – 120 hjælpere, som både skal varetage transport og sørge for sikkerheden under vores arrangementer. Det er et kæmpe apparat, som skal i gang, hvert år, og de mange mennesker skal uddannes godt og grundigt, så alting spiller, når vi går i gang med vores aktiviteter. Det er et af de steder, hvor pengene fra Sol og Strand bliver brugt, siger Katrine Frandsen fra Waterz i en pressemeddelelse fra Sol og Strand.

Annonce

I alt har Sol og Strands lokale afdeling delt 50.000 kroner ud. Ringkøbing-Skjern Museum modtager 12.500 kroner. I den sydlige del af kommunen deler Foreningen Sdr. Bork Forsamlingshus, Sogneforeningen for Land og By samt Aktivitetsforeningen Aktiv Fritid i West 12.500 kroner, for de tre har søgt sammen.


Det er så godt, at vi med ”Lokal Håndsrækning” kan gøre en forskel for lokale foreninger og ildsjæle.

Helle Dige Pedersen, bureachef, Sol og Strand Bjerregård


På landsplan deler Sol og strand en million kroner hvert år. I Bjerregård er bureauchef Helle Dige Pedersen godt tilfreds med, at man med ”Lokal Håndsrækning” er med til at udvikle området.

- Det er så godt, at vi med ”Lokal Håndsrækning” kan gøre en forskel for lokale foreninger og ildsjæle, der arbejder så flittigt på at gøre vores lokalområder mere levende og attraktive, siger hun i pressemeddelelsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Ringkøbing-Skjern

S-byrådsmedlemmer bag opsigtsvækkende forslag: Pil testmøllerne i Lem Kær ned efter seks år

Skjern Håndbold

Skjern-cheftræner efter kæmpe pokal-skuffelse: Det har været en sæson med røven i vandskorpen

Annonce