Annonce
Skjern

'Sommer og sol': Plejehjem løb med grand prix-sejr i Borris

Lars Rahhæk - her i selskab med sin hustru, Karen - har gennem den seneste uges tid spredt godt humør i Borris ved at afholde forskellige konkurrencer via Facebook. Privatfoto
I Borris har Lars Rahbæk sat sig for at sprede lidt godt humør i disse coronatider. Lørdag blev der kåret en vinder i et melodi grand prix, hvor deltagerne skulle præsentere deres indslag via Facebook.
Annonce

Borris: Beboere og personale på Åstedparkens Ældrecenter i Borris blev lørdag eftermiddag en flot gavekurv rigere - som bevis på, at de havde vundet en lidt alternativ udgave af et melodi grand prix.

Bag konkurrencen stod Lars Rahbæk, der gerne vil gøre sit til at sprede lidt humør i disse tider, hvor corona fylder temmelig meget hos de fleste; unge som gamle.

Via Facebook opfordrede han derfor lokale Borris-borgere til at indsende deres grand prix-indslag, og det gav genlyd.

I Facebook-gruppen 'Borris Sogn' er det muligt at opleve blandt andre landmand Jørgen Holk, der har ladet sig inspirere af en gammel tv-2-sang, og ansatte i Dagli'Brugsen i Borgergade, hvorfra gavekurven såmænd også er leveret.

Annonce

Et Birthe Kjær-hit

Men ingen kunne altså matche det lokale ældrecenter, hvor der for en stund blev sunget med på klassikeren 'Sommer og sol,' der i en svunden tid var et hit i radioen - dengang sunget af Birthe Kjær, der i 1989 vandt Dansk Melodi Grand Prix med 'Vi maler byen rød.'

Tiden vil vise, om Lars Rahbæk har flere, muntre idéer i ærmet:

- Vi tager en lille pause. Men måske vi vender tilbage om et par dage, siger han i et opslag på Facebook.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Tarm For abonnenter

Rasmus Paludans skolekøb får en vinterkold modtagelse: - Det her kan skabe splittelse i byen

Annonce