Skjern Håndbold

Som en kvartfinale på hjemmebane

Skjern Håndbolds René Rasmussen siger, der ikke er noget at rafle om - Skjern skal vinde over SønderjyskE, og det gør Skjern. Arkivfoto Jørgen Kirk
Skjern Håndbolds træner Henrik Kronborg kalder det et drømmescenarie, at Skjern med en sejr på hjemmebane onsdag over SønderjyskE kan spille sig i DM-semifinalerne.

Skjern: - Se på det som en kvartfinale over en enkelt kamp på vores hjemmebane. En sejr og så er vi i semifinalerne.

Det var det, træner Henrik Kronborg sagde til Skjern-truppen som afslutning på tirsdagens træning. Den sidste træning inden den afgørende slutspilskamp mod SønderjyskE i Skjern Bank Arena onsdag aften.

Og det er rigtigt - en sejr til Skjern vil give en plads i semifinalerne mod GOG. Mindre kan gøre det. Hvis Aalborg vinder hjemme over TTH Holstebro, så er Skjern videre selv med et nederlag.

- Men vi skal ikke gå og regne på hjælp fra andre på nogen måde. Vi skal selv klare tingene. Og kan vi ikke det, så er vi bare ikke gode nok, fortsatte Henrik Kronborg lidt senere.

René Rasmussen ser på det på samme måde.

- Vi skal vinde den kamp. Der er ikke så meget at rafle om. Vi skal vise noget mere attitude, end vi gjorde i Holstebro. Vi skal vise, at vi har noget at spille for, sagde René Rasmussen.

Han regner ikke med, det bliver nogen let kamp.

- Kampen i Sønderborg var ganske tæt. Det var først i de sidste minutter, vi trak afgørende fra. SønderjyskE kan spille frit, så presset ligger på os. Et pres vi skal kunne håndtere, fortalte René Rasmussen.

Henrik Kronborg kalder Skjerns situation et drømmescenarie.

- Fra en femteplads i grundspillet står vi nu og kan afgøre det hele selv. Sådan en situation vil alle sikkert gerne stå i. Og så på hjemmebane, hvor vi har gjort det så godt i så mange kampe med blandt andet fine sejre over Aalborg og TTH Holstebro i slutspillet. I det hele taget har vi spillet mange fine kampe her i anden del af turneringen. Nu drejer det sig om at holde fast i de ting, vi er gode til. Og så skal vi komme med en masse power. Det manglede vi i Holstebro i søndags, sagde Henrik Kronborg.

Thomas Mogensen og Anders Eggert trænede ikke fuldt med, men det gjorde Bjarke Christensen. Eivind Tangen var heller ikke med, men han var undskyldt, for han blev far for første gang tirsdag - en lille søn.

- Men vi sparer ikke på noget som helst. Vi kan ikke spare på noget med henblik på semifinaler. Vi skal jo i semifinalerne først. Så må vi reparere på spillerne bagefter. Vi giver alt, hvad vi har, lovede Henrik Kronborg.

0/0
Ringkøbing IF

Fremragende indsats af RIF: Tre kampe og syv point på en uge

Fodbold For abonnenter

BK Klitten-spiller indtager førstepladsen på topscorerlisten

Fodbold

Skjern var bagud 2-0 men vandt 6-2

Fodbold

To brændte straffespark i målløst lokalopgør

Skjern Håndbold For abonnenter

Husk det er bedst af tre kampe

Sport

Ringkøbing IF overtager førstepladsen efter sejr med tenniscifre

Skjern Håndbold For abonnenter

Mathias Gidsel vil ødelægge mors drøm om et nyt DM

Fodbold

Trætte Spjald tabte 6-0 i Holstebro

Skjern Håndbold

Nu er Skjern Håndbold for alvor presset