Annonce
Sport

Solskjær vil bygge United-holdet op omkring Pogba

Oli Scarff/Ritzau Scanpix
Trods rygter om at Paul Pogba vil forlade Manchester United, kommer han til at spille en stor rolle på holdet.

Poul Pogba er blevet tiltænkt en stor rolle på Manchester United-holdet i den kommende sæson.

Det siger manager Ole Gunnar Solskjær ifølge nyhedsbureauet Reuters.

- Paul er en fantastisk spiller, en fantastisk person og har altid været meget professionel.

- Jeg har tidligere sagt, at hvis han er på dit hold, så vil du bygge holdet op omkring ham. Det har ikke ændret sig meget siden da, så jeg siger det samme nu, siger Solskjær fra holdets træningslejr i Australien.

Meldingen fra manageren kommer, på trods af at franskmanden har været sat i forbindelse med flere andre klubber - herunder Real Madrid og Juventus.

Pogbas agent sagde for nylig, at den 26-årige midtbanespiller har i sinde at forlade United, og i juni udtalte Pogba selv, at han gerne ville prøve noget nyt.

- Jeg tror, det kunne være et godt tidspunkt at prøve kræfter med en ny udfordring et andet sted, sagde han dengang ifølge nyhedsbureauet Reuters.

Rygterne om skiftet forstummede dog en smule, da Pogba for godt en uge siden tog med resten af United-truppen til Australien, hvor holdet forbereder sig til den kommende sæson.

- Vi ved, at Paul er blevet kritiseret af nogle få, men han er elsket af mange flere.

- De, der måske vil forlade klubben nu, har ikke været her, mens der har været succes. Forhåbentlig vil de være en del af det. Jeg vil være en del af det, siger Solskjær, der overtog jobbet som træner for United 19. december sidste år som erstatning for den fyrede José Mourinho.

Pogba skiftede fra Juventus til Manchester United i 2016. Det er franskmandens andet ophold i United.

Han har scoret 24 mål i 92 kampe for United, der i sidste sæson sluttede på sjettepladsen i Premier League og dermed missede en plads i Champions League.

/ritzau/

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Læserbrev: Lad centrene, der trækker borgerne i byen, blive i byen

Læserbrev: Indlægget “Lad der ikke gå sognepolitik i sagen” om Innovests husning af de kommunale arbejdspladser havde nogle gode pointer, der førte til den rigtige konklusion i et dilemma. Der savnes nogle tal på økonomien, og jeg kan betvivle, kommunalbestyrelsen har det vigtigste; det tabte skatteprovenu og følgeomkostningerne ved den mistede omsætning i detailhandelen. Butikkerne vil miste omsætning. Ikke blot til nabobyerne, men også til storcentrene i de større byer og til netbutikkerne udenfor kommunen. Det vil koste arbejdspladser, give tomme butikslejemål og tomhed i bymidten. Så på den måde et paradoks, når et erhvervscenter er omdrejningspunktet for at trække kunderne væk fra de små lokale erhvervsdrivende. Vi har jo lige fulgt kampen for købmanden i Stauning, og her er det så i større målestok. Du kan blot se til Esbjerg, hvad det har betydet i Kongensgade, at kontorer er flyttet på havnen. Og omvendt, hvad de gør i Billund for at trække folk til midtbyen. Så byrådet bør have det tabte skatteprovenu og følgeomkostningerne ved den mistede detailomsætning i kommunen med i ligningen. Det er ikke nok med en kort tilbagebetalingstid på investeringen i Excel-arket. Så jeg er enig med Jacob Agerbo i, at der ikke skal gå sognepolitik i sagen. For det handler ikke kun om finansiering og besparelser, men også om tabt detailhandel. Ikke “bare” i Skjern midtby. Men i kommunen. For der ingen garanti for, at omsætningen affødt af butiksdøden bliver i Skjern/Tarm, eller for den sags skyld i kommunen. Så derfor vedkommer det også borgerne udenfor Skjern ... Så herfra skal opfordringen lyde; lad centrene, der trækker borgerne i byen, blive i byen.

Annonce