Annonce
Sport

Solskjær vil bygge United-holdet op omkring Pogba

Oli Scarff/Ritzau Scanpix
Trods rygter om at Paul Pogba vil forlade Manchester United, kommer han til at spille en stor rolle på holdet.

Poul Pogba er blevet tiltænkt en stor rolle på Manchester United-holdet i den kommende sæson.

Det siger manager Ole Gunnar Solskjær ifølge nyhedsbureauet Reuters.

- Paul er en fantastisk spiller, en fantastisk person og har altid været meget professionel.

- Jeg har tidligere sagt, at hvis han er på dit hold, så vil du bygge holdet op omkring ham. Det har ikke ændret sig meget siden da, så jeg siger det samme nu, siger Solskjær fra holdets træningslejr i Australien.

Meldingen fra manageren kommer, på trods af at franskmanden har været sat i forbindelse med flere andre klubber - herunder Real Madrid og Juventus.

Pogbas agent sagde for nylig, at den 26-årige midtbanespiller har i sinde at forlade United, og i juni udtalte Pogba selv, at han gerne ville prøve noget nyt.

- Jeg tror, det kunne være et godt tidspunkt at prøve kræfter med en ny udfordring et andet sted, sagde han dengang ifølge nyhedsbureauet Reuters.

Rygterne om skiftet forstummede dog en smule, da Pogba for godt en uge siden tog med resten af United-truppen til Australien, hvor holdet forbereder sig til den kommende sæson.

- Vi ved, at Paul er blevet kritiseret af nogle få, men han er elsket af mange flere.

- De, der måske vil forlade klubben nu, har ikke været her, mens der har været succes. Forhåbentlig vil de være en del af det. Jeg vil være en del af det, siger Solskjær, der overtog jobbet som træner for United 19. december sidste år som erstatning for den fyrede José Mourinho.

Pogba skiftede fra Juventus til Manchester United i 2016. Det er franskmandens andet ophold i United.

Han har scoret 24 mål i 92 kampe for United, der i sidste sæson sluttede på sjettepladsen i Premier League og dermed missede en plads i Champions League.

/ritzau/

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Udbud af ambulancekørsel: Den gode idé opstår i samarbejdet

Læserbrev: I løbet af januar tager Region Midtjylland vigtige skridt i retning af at fastlægge fremtidens ambulancekørsel, når der tages stilling til det kommende udbud af kørslen. Der er meget på spil i regionsrådets måde at skrue udbuddet sammen på: Grundlæggende spørgsmål om, hvilken pris og kvalitet borgerne kan få for skattekronerne i de kommende år, og mulighederne for at bruge offentlig-privat samarbejde som driver for innovation i den offentlige sektor. I disse år går en stor generation på pension med udsigt til at leve længere, og færre er tilbage til at forsørge flere. Lige som vi står overfor udfordringer med at få sundhedskronerne til at række, fordi folk lever længere, og flere får kroniske sygdomme. Der er med andre ord grundlag for at tænke nyt og bruge det store potentiale, der ligger i samarbejdet mellem sektorerne, til at få mere for pengene og levere ny og innovative løsninger. De gode ideer og intelligente løsninger på sundhedsområdet er allerede mange – og regionerne er grundlæggende gode til at række ud til offentlig-privat samarbejde i udviklingen af nye innovative teknologier og måder at løse sundhedsudfordringen på. Historisk gælder det også indenfor det akutte og det præhospitale område, hvor vi har set forsøg med el-køretøjer, kunstig intelligens, stabilisering eller færdigbehandling af KOL-patienter. Og mange nye tiltag er for længst implementeret, som for eksempel den elektroniske patientjournal, der optimerer patientforløbet, eller EKG taget allerede i ambulancen, som sikrer, at hjertepatienter kommer til det rigtige hospital. Langt flere bliver i dag hjulpet hurtigere og bedre, fordi den fælles innovation fungerer. Region Midt står overfor de kommende udbud på ambulanceområdet, og her har regionen gode muligheder for at stille krav i udbud til andet og mere end blot økonomien. Udbud bliver dermed en vej til at omsætte innovationen og de smarte løsninger hos leverandørerne til realitet til gavn for borgerne. Man behøver ikke se længere end til Norge, hvor flere kommuner gik sammen om at stille krav om CO2-neutrale byggepladser til leverandørerne i forbindelse med et stort fælles byggeri. På den måde kommer offentlige økonomiske muskler i spil og bliver en driver for innovationen. På samme måde har Region Midtjylland med udbuddet gode muligheder for at skubbe på innovation på sundhedsområdet til patienternes og borgernes fordel.

Ringkøbing-Skjern For abonnenter

Skatteborgerne skal se aftalerne: Kommunen betalte én million for lokaler, men brugte kun for 700.000

Annonce