Annonce
Ringkøbing

Solskin over sommerhusmarkedet: Ejere af nye ferieboliger kan flytte ind til påske

Der er stadigvæk masser af håndværkere på Lodbergsvej 38 i Søndervig, hvor 'Sandormen'-byggeriet ventes at stå klar til indflytning i starten af april. Foto: Johan Gadegaard
I begyndelsen af april er 22 nye ferielejligheder tæt på centrum af Søndervig klar til indflytning. 13 af de omkring 90 kvadratmeter store boliger på Lodbergsvej er allerede solgt.
Annonce

Søndervig: Som erfaren ejendomsmægler og indehaver af Estate Boligcenter Vestjylland er Alfred Berg ikke forvænt med, at der kan sælges noget, som endnu ikke er færdigbygget.

Men det kan lade sig gøre i Søndervig, hvor boligprojektet 'Sandormen' rider på lidt af en succesbølge.

13 ud af 22 nybyggede ferielejligheder er allerede solgt, og når potentielle købere kigger forbi til åbent hus på Lodbergsvej her i weekenden, får de blandt andet at vide, at nøglerne til hoveddøren kan overdrages i starten af april.

- Der er virkelig godt gang i sommerhusmarkedet lige nu, og mange vil gerne have noget bynært, hvor man er tæt på indkøbsmuligheder og restauranter, siger Alfred Berg.

Han peger også på, at det kommende Lalandia-feriecenter lige i nabolaget er med til at gøre 'Sandormen'-byggeriet endnu mere attraktivt:

- Det er ikke alle, der ønsker at være en del af det vandland, siger Alfred Berg med henvisning til de knap 500 ferieboliger, der bliver en del af det store Lalandia-projekt lige på den anden side af Houvig Klitvej.

'Sandormen' rummer 22 ferielejligheder, hvor de nye ejere får omkring 90 kvadratmeter at gøre godt med tæt på hjertet af Søndervig. Foto: Johan Gadegaard
Annonce

Lejeindtægt på 90.000

Lejlighederne er på omkring 90 kvadratmeter, og prisniveauet ligger på mellem 1.745.000 og 1.895.000 kroner.

- Salget er gået bedre, end vi havde regnet med, og vi oplever fortsat stor interesse, siger Alfred Berg, der er lidt overrasket over, at det er lejlighederne på første sal, der er røget først.

Ferieboligejerne kan glæde sig over, at 'Sandormen'-domicilet er stort set vedligeholdelsesfrit, og at der ikke er mere end et par hundrede meter ned til Vesterhavet.

Ifølge Alfred Berg er køberne typisk på den anden side af de 55 år, og geografisk er der indgået handler med personer fra blandt andet Herning, Holstebro, Odense og Bjerringbro.

Der er ingen pligt til at udleje sin feriebolig, men hvis det er det, man har i tankerne, viser Estates budget, at der årligt kan hentes 90.000 kroner ind på den konto.

Ejendomsmægleren forventer, at de resterende ni lejligheder bliver solgt i løbet af foråret.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce