112

Solo-ulykke mellem Velling og Lem: Føreren af bilen er fløjet med helikopter til Skejby

Efter en soloulykke fredag aften er en person fløjtet med helikopter til Skejby Sygehus i Aarhus. Foto: Michael Bager

Velling/Lem: Mellem Velling og Lem er der lørdag aften klokken 19.23 sket et færdselsuheld, hvor der blot er én bil involveret, og der er altså tale om det, politiet beskriver som et solouheld.

Ved Vennervej 24 i Lem i Vestjylland kørte den 25-årige ud i rabatten i et venstresving, og da han prøvede at rette op, kørte han direkte ind i et træ.

Ole Vanghøj, vagtchef ved Midt- og Vestjyllands Politi, fortæller, at der er to tilskadekomne efter uheldet.

- Føreren af bilen er kommet alvorligt til skade og er fløjet med helikopter til Skejby Sygehus i Aarhus, lyder det fra vagtchefen.

Passageren i bilen er ifølge Ole Vanghøj det, der beskrives som lettere tilskadekommet og er kørt med ambulance til sygehuset i Herning.

- I forbindelse med uheldet har vi anmodet om, at der skal tages blodprøver med hensyn til spiritus og narko, siger vagtchefen.

Klokken 01.44 natten til søndag beretter Ritzau, at den 25-årige mand har fået kraniebrud efter ulykken.

Den 25-årige, der er fra Ringkøbing-området, blev fløjet til Skejby Sygehus med helikopter, og han skal nu opereres for kraniebrud.

Klokken 05.00 søndag morgen havde vagtchefen ifølge Ritzau ikke fået meldinger om, hvorvidt manden var i kritisk tilstand.

Medpassageren i bilen er umiddelbart sluppet uskadt fra ulykken.

0/0
Forsiden netop nu
Ringkøbing-Skjern

Hilde-sagen diskuteret i udvalg: Loven er overholdt siger udvalgsformand

112

Veteranbil ødelagt af ild: Folkevognsrugbrød brød i brand

Ringkøbing For abonnenter

"Hvor er hampen?": Ringkøbing-par har hejst Christiania-flag over en del af haven

Ringkøbing-Skjern

Nu kommer der flere byggegrunde i Ringkøbing-Skjern Kommune

Tarm For abonnenter

Sebastian har fået bevis på, at han kender de uskrevne regler på en arbejdsplads

Læserbrev

Tre gode råd: Hold ferie når du har ferie

Læserbrev: Sommerferien nærmer sig. Uanset om du foretrækker aktiv ferie eller afslapning, uanset om du foretrækker Søborg eller Sardinien, så er det tid til at holde fri fra dit arbejde. Der er stadig opgaver, du skal have færdiggjort, den sidste ferieplanlægning skal på plads, og måske er tiden efter din ferie allerede godt belagt med møder og opgaver. Her får du 3 råd, der kan hjælpe dig til at holde ferie, når du har ferie: Forbered dit fravær - At gå på ferie med løse ender, ubesvarede mails eller opgaver, der måske ikke kan lande nogle steder, er ikke et godt udgangspunkt for en afslappende ferie. Sørg for at planlægge løsningen af opgaver, der skal afsluttes inden ferien, og få overdraget opgaver til kollegaer, der skal overtage ansvaret i din fravær. Lav gerne en liste over opgaver, du skal prioritere, når du vender tilbage, så de ikke rumsterer unødigt i din ferie. Begræns din tilgængelighed i ferien - Du er vant til at holde dig ajour med de arbejdsmæssige opgaver via email. Du er på sms og på de sociale medier, og hverdagen er præget af høj tilgængelighed og et stort informationsflow. Beslut, hvad der er væsentligt for dig i din ferie. Hold dig fra arbejdsmailen og tænk over, i hvor høj grad du egentlig har brug for det sædvanlige informationsflow din ferie. Vi mennesker er forskellige, og du skal finde ud af, hvad der virker for dig. For nogle fungerer det at tjekke arbejdsmailen i ferien, men vær opmærksom på, at du nemt vender tilbage i arbejdstænkning. Kom godt tilbage - Hvis det overhovedet er muligt, så sørg for at afsætte tid til at følge op, når du kommer tilbage. Det er forskelligt for os hver især, hvor store bunkerne er, når vi vender tilbage, men du kender sikkert fornemmelsen af at skulle i gear igen. Men ved du, at du har tid til lige at lande i jobbet og opgaverne på en god måde efter ferien, så giver det dig en bedre ferie og en bedre opstart. Hold helt ferie fra dit job, når du har ferie. ...Og ha’ så en rigtig god ferie

Hvide Sande

Vært på nyt boligprogram på TV 2: Jeg er tosset med Hvide Sande

Hvide Sande

Nu skal Hvide Sande-vraget på Fanø fjernes - ellers koster det

Hvide Sande

Strid om fødevarefestival i Hvide Sande: Arrangør sætter advokat på sagen