Annonce
Hvide Sande

Solid opbakning fra de lokale: I Hvide Sande bliver der solgt firmajulegaver for 400.000 kroner

Om en måned går det løs med det store gaveræs, og i flere byer bliver der lige nu kæmpet for at sikre, at der bliver handlet lokalt. Arkivfoto: Bjørn Kähler / Ritzau Scanpix
Foreningen Havnen i Hvide Sande har succes med et koncept, der gør det nemt at købe lokale firmajulegaver. Den idé er nu også slået an i Ringkøbing Handelsforening.
Annonce

Hvide Sande: Der er en hel måned til, at de må åbnes, men der er allerede godt gang i indkøb af julegaver i Hvide Sande.

Det gælder også i erhvervslivet, hvor et særligt koncept omkring firmagaver hitter:

- Der er god opbakning blandt lokale virksomheder. Vi når op på en omsætning omkring 400.000 kroner, siger Karsten Madsen, der er formand i Foreningen Havnen.

I 2016 blev idéen fostret med at skabe et katalog, hvori lokale virksomheder og forretninger præsenterer et udvalg af julegaver. Rundt om på forskellige arbejdspladser i Hvide Sande-området kan chefen så give sine medarbejdere mulighed for frit at vælge blandt herlighederne.


Mange virksomheder har allerede købt gaver, og andre har tilkendegivet interesse for konceptet

Karsten Madsen, formand for Foreningen Havnen


I år er kataloget på 24 sider, der repræsenterer 17 butikker, som er med i Foreningen Havnen. Hver af butikkerne frister med ni varer, der koster 300, 500 eller 800 kroner.

Sortimentet af julegaver byder på blandt andet fritidstøj, køkkengrej samt øl og vin.

- Mange virksomheder har allerede købt gaver, og andre har tilkendegivet interesse for konceptet, tilføjer Karsten Madsen.

Annonce

Op til 900 kroner

Ringkøbing Handelsforening har også skabt et digitalt indkøbssted, hvor virksomheder kan shoppe lokale julegaver til deres ansatte.

Om dette tiltag siger købstadschef Jacob Muldkjær Rasmussen til TV Midt/Vest:

- Vi havde et håb om at kunne sælge 500 julegaver over vores portal her i år ét, og vi er allerede over 600. Så indtil videre synes vi, det er lykkedes godt, og der er stadigvæk virksomheder, der henvender sig og gerne vil købe julegaver ad den vej.

Hos Ringkøbing Handelsforening køres der med en beløbsramme, der går fra 250 til 900 kroner. Når ordren er effektueret, sørger foreningen for, at de bestilte julegaver bliver leveret til den pågældende arbejdsplads.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat

Et tankevækkende advarselsskud for boven

Ringkøbing-Skjern For abonnenter

Vandsporten bandt Jakob Sally til Vestjylland - nu kunne han ikke drømme om at flytte

Annonce