Annonce
Ringkøbing

Solgt i millionhandel: Lokal CS-spiller skifter til amerikansk hold

Den lokale Counter Strike-spiller Jakob Rask Hansen er blevet solgt til det amerikanske hold OpTic Gaming.

Annonce

Ringkøbing: Jakob Rask Hansen fra Ringkøbing er blandt de største Counter Strike-talenter i Danmark. Den 21-årige ringkøbingenser, der går under CS-navnet "Jugi", har de seneste år vist talentet frem hos det danske hold Heroic.

Holdet, der er nummer 17 i verden, er en del af organisationen RFRSH Entertainment, som også står bag storholdet Astralis.

Men fremover skal Jakob Hansen sammen med holdkammeraten Marco "Snappi" Pfeiffer tørne ud for det storsatsende amerikanske hold OpTic Gaming. Det bekræfter begge hold.

I en pressemeddelelse udtaler sportsdirektør hos RFRSH Entertainment Kasper Hvidt sig om salget:

- Det er en stor dag for de to spillere og for Heroic. Vi har formået at skabe nogle flotte resultater og vi har nærmet os top 10 på verdensranglisten via fokus og en stor indsats omkring spillernes individuelle kvaliteter og samlede styrker, og det lægges der mærke til, siger han og tilføjer om de to spillere:

- Jugi og Snappi er to virkelig dygtige spillere, der individuelt leverer på et meget højt topniveau. Omvendt er vi også ved at bygge Heroics profil op omkring en lidt anden identitet, og på den baggrund vil det ikke være forsvarligt et tilbud af den størrelsesorden, vi har fået. Samtidig er det en gylden mulighed for de to spillere til at prøve noget nyt af, siger han.

Annonce

Millionsalg

E-sport brager frem i verden og præmiesummerne i de største turneringer er på flere millioner kroner.

I pressemeddelelsen ønsker Heroic ikke at oplyse, hvor meget de har fået for Jugi og Snappi, men ifølge flere medier er det et beløb i millionklassen.

Blandt andet TV2 Sport erfarer, at OpTic Gaming har betalt lidt under tre millioner for de to spillere.

På det amerikanske hold bliver Jakob Hansen og Marco Pfeiffer holdkammerater med tre andre danskere.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ringkøbing-Skjern For abonnenter

Justitsminister har bedt om redegørelse af kræmmermarkedsag: Rigspolitiet og Midt- og Vestjyllands Politi beklager vildledning

Annonce