Annonce
Sport

Solbakken flytter Fischer frem i angrebet mod Riga

Anders Kjærbye/Ritzau Scanpix
Efter skaderne til Dame N'Doye og Jonas Wind sætter Ståle Solbakken sin lid til Viktor Fischer i angrebet.

Det bliver Viktor Fischer, der skal agere angriber sammen med cyprioten Pieros Sotiriou, når FC København torsdag aften spiller den første kamp i Europa Leagues playoffrunde mod lettiske Riga FC.

Fischer har tidligere været brugt som frontangriber af FCK-manager Ståle Solbakken, men danskeren er oftest blevet foretrukket på venstrekanten.

Skader til førstevalgene Dame N'Doye og Jonas Wind har dog gjort det nødvendigt for Solbakken at tænke alternativt i front.

Fischer har dog ikke været i målform på det seneste. Han har ikke scoret for FCK siden 22. april. Siden er han gået fra banen i 14 kampe i træk uden mål.

Valget af Fischer betyder også, at uruguayaneren Michael Santos starter på bænken, efter at han skiftede fra Malaga til FCK onsdag.

Med Fischer i angrebet kommer Rasmus Falk til at spille sin tidligere position på venstrekanten, selv om Solbakken længe har brugt Falk som central midtbane. Her spiller anfører Carlos Zeca og Jens Stage. På højrekanten spiller Carlo Holse, da spanieren Pep Biel har karantæne.

Ståle Solbakkens 4-4-2-formation ser således ud:

Sten Grytebust - Karlo Bartolec, Sotirios Papagiannopoulos, Victor Nelsson, Pierre Bengtsson - Carlo Holse, Carlos Zeca, Jens Stage, Rasmus Falk - Pieros Sotiriou, Viktor Fischer.

Det lettiske mesterhold stiller op i en 4-3-3-formation uden navne, der vækker genklang i dansk fodbold.

Opgøret begynder 19.45 i Telia Parken.

/ritzau/

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Der er god grund til både at tænke sig om og "wågne" op!

Læserbrev: En tak for Chrisitan Estrups klumme i Dagbladet lørdag 4. april. Hvor er det godt, at du tør tage fat på de problemer, der også er i forhold til den måde, vi bruger verdens ressourcer på. Jeg fik det dårligt forleden aften, da jeg så en udsendelse om "Verdens største blomstermarked" fra Kenya. Her avler man roser i tonsvis til forsendelse - med fly - til forkælede menneskers luksusforbrug bl.a. i Danmark....kæmpestore marker lagt under glas og intensivt dyrket - til luksus: - og forleden var der så en "tårevædet" udsendelse om en stakkels gartner, der måtte smide for millioner af gule kalanchoer ud, fordi markedet herhjemme - og i Tyskland - var stagneret på grund af covid19 - og han skulle have ryddet drivhusene, så de stiklinger, der skulle komme med fly fra Vietnam en af de nærmeste dage, kunne få plads. - og se så i de store fødevarebutikkers frugt- og grøntafdeling - søde kartofler, granatæbler, palmekål, æbler og jordbær helt udenfor sæson og quinoa og 25 forskellige slags ris, hvor man ikke engang kan købe noget så dansk som byggryn ! - og alt det bliver sendt hertil med fly! - og der produceres jo nærmest ikke tøj her i landet mere til trods for, at der for 40 år siden var en "hær" af dygtige strikkere og syersker i Herning og omegn. Det skal alt sammen laves i "langtbortistan", så vi kan få råd til at købe et nyt stykke tøj i hver uge - og det skal alt sammen med fly flere gange. - så er der jo nogen romantikere, der påstår, at det er nødvendigt for at støtte de pågældende lande - altså en form for u-landshjælp - ha, ha, ha - nærmere en form for udnyttelse for at gavne vores overforbrug. Måske var det bedre, at rosendrivhusene blev brugt til at avle mad til befolkningen i Kenya i stedet. - og så er der det overdrevne rejseri. Hvorfor i alverden skal en 8. klasse absolut rejse til Rom for at bruge fem dage på at stå i kø til seværdighederne. Og så i øvrigt ikke engang snakke med en romer. De går i deres egen lille danske "boble" og ser ikke, hvordan folk arbejder- eller bor - og de ved ikke engang, hvor Brønderslev ligger! Nå, jeg kunne blive ved, men I, der læser dette WÅGN SÅ OP og tænk jer om!

Erhverv

Destination Vesterhavet holder sommerhusene åbne i påsken: Så længe gæster opfører sig lige så godt som derhjemme

Annonce