Annonce
Navne

Sol og Strands nye bureauchef har skiftet storbyen ud med den vestjyske natur

Helle Dige Pedersen (th) fra Houvig afløser Heidi Henriksen Skjøtt på Sol og Strands kontor i Bjerregård. Pressefoto
46-årige Helle Dige Pedersen er ny leder af Sol og Strand Bjerregård. Hun kommer fra en stilling på Ringkøbing-Skjern Museum og afløser Heidi Henriksen Skjøtt, der er blevet udnævnt til regionschef.
Annonce

Bjerregård: Havde man spurgt Helle Dige Pedersen for 20 år siden, om hun på et tidspunkt kunne se sig selv på en klitgård midt i noget af Danmarks mest barske og smukke natur, så havde hun leende rystet på hovedet. Den nordjyske kvinde, der er født opvokset i Lendum, havde som ung forladt Danmark for at opleve verden og havde ikke planer om at bosætte sig i Danmark - og da slet ikke i Houvig.

Hun har boet i London, Sydney, Tokyo, Washington DC, Melbourne og Singapore, og hendes cv bevidner, at der er tale om en kvinde med mange talenter.

- Jeg har arbejdet på det danske turistkontor i London, på en af verdens største natklubber, jeg har arbejdet på reklamebureauer, haft job i en lounge, hvor jeg blandt andet blev inviteret til middag med Bill Clinton og har arbejdet som model, da jeg var ung og helt uden rynker, siger Helle Dige Pedersen med smil i stemmen.

Annonce

Direktionssekretær hos Vestas

Under sit ophold i Japan mødte hun en dansk fyr, som hun blev gift med og parret bosatte sig først i Melbourne og efterfølgende i Singapore. Kærligheden brast imidlertid, og Helle Dige Pedersen vendte i 2001 tilbage til Danmark, hvor hun gik i gang med en uddannelse. Hun blev optaget på CBS, hvor hun fik en BSc i International Business og en MSc i Strategi, marketing og innovation.

Efter endt uddannelse fik Helle Dige Pedersen job som direktionssekretær hos Vestas, på hovedkontoret i Randers, og hun bosatte sig i Århus, hvor hun også mødte sin nuværende mand. Siden drev hun skobutik i Århus og arbejdet i en årrække som direktionssekretær hos energidrikfirmaet CULT.

Skæbnen ville, at manden fik job i det vestjyske - derfor valgte han at flytte permanent ud på deres klitgård i Houvig.

Her tilbragte Helle Dige Pedersen sine weekender, mens hun i hverdagene boede i Århus og passede jobbet hos CULT. For fire år siden valgte hun imidlertid at opsige sit job og flytte permanent ind på gården i Houvig og fik efterfølgende job på Ringkøbing-Skjern Museum.

Hun har ikke et øjeblik fortrudt, at adressen nu hedder Houvig, selv om det betyder, at hun må undvære storbyens mange muligheder.


Jeg er utrolig glad for at bo herude - vi er faldet godt til, og det skyldes ikke mindst, at vi er blevet taget rigtig godt imod af alle. Jeg er tilmed blevet den stolte ejer af et fisketegn, og jeg har nu fået mine egne waders.

Helle Dige Pedersen


- Jeg er utrolig glad for at bo herude - vi er faldet godt til, og det skyldes ikke mindst, at vi er blevet taget rigtig godt imod af alle. Jeg er tilmed blevet den stolte ejer af et fisketegn, og jeg har nu fået mine egne waders, siger Helle Dige Pedersen med et smil.

Den nye bureauchef ser frem til at fortsætte den positive udvikling, som Heidi Henriksen Skjøtt har skabt i de seneste knap to år.

- Der er tale om et kontor med meget engagerede medarbejdere, og for mig som leder er det uhyre vigtigt, at medarbejderne trives og har det godt. Det er forudsætningen for, at de kan give såvel vores sommerhusejere og feriegæster den bedste service, siger Helle Dige Pedersen.

Annonce

Nye udfordringer

Heidi Henriksen Skjøtt glæder sig over valget af sin afløser, og personligt ser hun frem til de nye udfordringer, hvor hun nu har det overordnede ansvar for Sol og Strands lokalkontorer i Søndervig, Vejers Strand, Vejlby Klit, Blåvand og Bjerregård.

- Valget af Helle som bureauchef kan kun blive en gevinst for kontoret, som jeg fortsat vil have et nært tilhørsforhold til i min stilling som regionschef, siger Heidi Henriksen Skjøtt, der bor i Videbæk og blev ansat som bureauchef i foråret 2019.

- Jeg føler, at den tid er fløjet af sted, og jeg har virkelig nydt udfordringen. Jeg har prøvet kræfter med stort set alle opgaver - jeg har varetaget ledelsen af kontoret, jeg har gjort rent i sommerhuse, jeg har bragt linned ud, jeg har været ude og hjælpe feriegæster med at finde tv-kanaler og sådan kunne jeg blive ved. Den erfaring er værdifuld i mit fremtidige virke, hvor jeg skal være med til at sikre god drift og udvikling af de fem bureauer, siger hun.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Skjern

Skjern får sin egen tv-kanal: Underholdningsshow, natur, kultur og butikker skal fylde sendefladen

Annonce