Annonce
Ringkøbing-Skjern

Sol og Strand vil uddele 100.000 kroner til gode projekter

De to bureauchefer i henholdsvis Søndervig og Bjerregård, Julie Trærup Nielsen og Helle Dige Pedersen håber, at mange foreninger og ildsjæle vil benytte muligheden for at få del i en pulje på i alt 100.000 kroner. Pressefoto
Sol og Strand søger gode projekter som mangler en økonomisk håndsrækning. I år er puljen på 100.000 kroner.

Ringkøbing-Skjern: Kunst i Slusen, Skaven Strand Grundejerforening, Hvide Sande Træskibslaug, Nr. Lyngvig Havn, Søndervig Rocker, tilskud til ”Fjordbussen” er blot nogle af de projekter, som ”Sol og Strands Lokale Håndsrækning” har støttet de seneste to år.

Nu åbner Sol og Strand igen for ansøgninger, og de to bureauchefer i henholdsvis Søndervig og Bjerregård, Julie Trærup Nielsen og Helle Dige Pedersen, håber, at mange foreninger og ildsjæle vil benytte muligheden for at få del i en pulje på i alt 100.000 kroner.

Det skriver Sol og Strand i en pressemeddelelse.

Annonce

Stor idérigdom

- Fra tidligere uddelinger har vi erfaret, at der lokalt findes et meget stort engagement og idérigdom, og derfor er det en stor glæde at kunne medvirke til at understøtte projekter, som har betydning for ikke alene fastboende men også for sommerhusejere og feriegæster, fortæller Julie Trærup Nielsen.

Ansøgningsfristen er den 15. februar 2021. Herefter vil tre projekter blandt alle indkomne ansøgninger blive udvalgt af de to lokalkontorer. Det bliver efterfølgende op til ejerne af sommerhuse, der er tilknyttet de to kontorer, at afgøre, hvordan pengene skal fordeles mellem seks nominerede projekter.


Kun fantasien sætter grænser for, hvilke projekter man kan søge om penge til. Det eneste kriterium er, at der skal være tale om projekter i de områder, vi udlejer sommerhuse, og jeg håber og ser frem til at modtage rigtig mange ansøgninger.

Helle Dige Pedersen, bureauchef Sol og Strand


- Kun fantasien sætter grænser for, hvilke projekter man kan søge om penge til. Det eneste kriterium er, at der skal være tale om projekter i de områder, vi udlejer sommerhuse, og jeg håber og ser frem til at modtage rigtig mange ansøgninger, siger Helle Dige Pedersen.

Det er muligt at ansøge via hjemmesiden: https://www.sologstrand.dk/om-os/haandsraekning_ansoegning.aspx

Sol og Strand har på landsplan afsat i alt en million kroner til projekter i de områder, hvor den fondsejede virksomhed udlejer sommerhuse.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Skjern Håndbold

Ambitiøst talentakademi fyrer to trænere: Afløserne er Skjerns ligatrænere Kasper Søndergaard og Claus Dalgaard-Hansen

Skjern For abonnenter

31-årige Danni skal modernisere Tvindmøllen til fremtiden: - Jeg vil tro, at den også kører om 50 år

Annonce