Annonce
Hvide Sande

Sol og Strand rækker igen ud med penge til lokalområdet

Bureauchef Heidi Henriksen Skjøtt glæder sig til at læse de mange ansøgninger fra foreninger, der alle vil gøre en forskel for området. PR-foto
Projektet "Den Lokale Håndsrækning" fra Sol og Strand Feriehusudlejning vil endnu engang støtte lokale foreninger.
Annonce

Hvide Sande: Sol og Strand Feriehusudlejning i Hvide Sande vil igen i år dele 50.000 kroner ud til projekter, som kan skabe glæde i lokalområdet. Det sker med initiativet "Den Lokale Håndsrækning", som bureauet søsatte sidste år.

De projekter, som får tildelt penge, skal gøre lokalsamfundet mere attraktivt at bo og holde ferie i. Sidste år blev der uddelt penge til foreningen Bork Havn, Hvide Sande Træskibslaug og Hvide Sande Masterclass.

- Vi har fået mange positive tilkendegivelser på den lokale håndsrækning, og jeg glæder mig derfor over, at vi er klar til at udlodde i alt 50.000 kroner til nogle af de mange ildsjæle, der findes i vores område, siger Heidi Henriksen Skjøtt, bureauchef i Hvide Sande, i en pressemeddelelse.

Sidste år blev der uddelt penge til foreningen Bork Havn, Hvide Sande Træskibslaug og Hvide Sande Masterclass. PR-foto
Annonce

Sommerhusejerne bestemmer

I princippet er det kun fantasien, der sætter grænser for hvilke projekter, man kan søge om penge til. Det kan eksempelvis være forskønnelse af områder, koncerter, naturbeskyttelse, arrangementer, stisystemer og andre tiltag, der er med til at gøre en lokal forskel.

Ansøgningsfrist er 2. februar, og herefter vil tre projekter blandt alle indkomne forslag blive udvalgt. Efterfølgende bliver det op til ejerne af sommerhuse, der har tilknytning til kontoret i Bjerregaard, at afgøre, hvordan pengene skal fordeles mellem de tre nominerede projekter.

Alle lokale foreninger kan søge om støtte, og det er muligt at ansøge via Sol og Strands hjemmeside under "Håndsrækning".

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce