Annonce
Vestjylland

Sognepræst Hans Petur Kirkegaard skifter til Sædden Kirke

Hans Petur Kirkegaard. Foto: Annette Vinther Mikkelsen
Annonce

Ådum: Tirsdag den 16. juni fik sognepræst ved Hoven og Ådum kirker, Hans Petur Kirkegaard, at vide, at han var blevet ansat ved Sædden Kirke fra den 1. juli, og han sendte straks mail rundt til menighedsråd, ansatte ved kirken og andet ’godtfolk’.

"Jeg vil sige tak for de tolv år, jeg har været præst i Tarm Pastorat. Det har naturligvis været arbejde, men det har sandelig også været en fornøjelse.

Jeg har for en time siden fået at vide, at jeg er blevet ansat i Sædden Pastorat fra den 1. juli.

Jeg er ked af, at det er så pludseligt. Jeg ville gerne have haft mulighed for både at orientere, overdrage og takke af i ordentlig tid.

Jeg vil gerne takke for opmuntring, inspiration, godt selskab og fællesskab", skrev Hans Petur Kirkegaard.

Årsagen til det nye embede er blandt andet, at hans kone Dorte ved årsskiftet blev ansat som sognepræst i Lindknud og Hovborg, hvor familien nu bor i præstegården.

Beskeden har givet travlhed ved pastoratets kirker. I søndags var der afskedsgudstjeneste i Hoven med kage og kaffe og hilsner.

Søndag den 28. juni kl. 10.30 bliver der afsked ved gudstjenesten i Tarm med efterfølgende kaffe og samvær.

Om eftermiddagen kl. 14.00 er der sportsgudstjeneste på Stadion i Ådum, og kl. 15.00 er der kaffe og afsked i Ådum Forsamlingshus for alle, som vil sige farvel til Hans Petur Kirkegaard.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce