Annonce
Videbæk

Socialdemokraterne inviterer til midtvejsmøde

Viceborgmester Elbæk og resten af den socialdemokratiske byrådsgruppe holder midtvejsmøde med vælgerne i næste uge. Arkivfoto: Jørgen Kirk
Annonce

Spjald: For et par måneder siden tilbød den socialdemokratiske viceborgmester Søren Elbæk at drikke dialogkaffe med alle, som måtte have lyst til at diskutere politik med ham.

Nu inviterer Socialdemokratiet alle til et åbent kaffemøde for at diskutere, hvordan det egentlig er gået midtvejs i denne valgperiode. Mødet foregår i Laugesens Have mandag 25. november klokken 19.

Det er to år siden, at partiet på valgnatten valgte at indgå en omdiskuteret konstitueringsaftale med Venstre, som efterlod forhandlingsparterne fra SF og Kristendemokraterne på perronen. Men som også sikrede en viceborgmesterpost og tre formandsposter og dét, socialdemokraterne selv kalder historisk stor indflydelse.

På mødet bliver der mulighed for at diskutere resultaterne af de første to år arbejde med både den seks personer store byrådsgruppe og partiforeningens bestyrelse.

Socialdemokratiet giver kaffe og kage til alle deltagere.

- Kaffe og politik. For mig hører det sammen. Vi har lyst til at komme i en åben dialog med både vores medlemmer og andre interesserede. Uanset holdning, så er det i debatten med borgerne, at politikere bliver klogere, siger viceborgmester Søren Elbæk i en pressemeddelelse.

Arrangementet er gratis, men kræver tilmelding.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Skjern

Fodboldskole i Hover blev en succes

Annonce