Annonce
Videbæk

Socialdemokraterne inviterer til midtvejsmøde

Viceborgmester Elbæk og resten af den socialdemokratiske byrådsgruppe holder midtvejsmøde med vælgerne i næste uge. Arkivfoto: Jørgen Kirk

Spjald: For et par måneder siden tilbød den socialdemokratiske viceborgmester Søren Elbæk at drikke dialogkaffe med alle, som måtte have lyst til at diskutere politik med ham.

Nu inviterer Socialdemokratiet alle til et åbent kaffemøde for at diskutere, hvordan det egentlig er gået midtvejs i denne valgperiode. Mødet foregår i Laugesens Have mandag 25. november klokken 19.

Det er to år siden, at partiet på valgnatten valgte at indgå en omdiskuteret konstitueringsaftale med Venstre, som efterlod forhandlingsparterne fra SF og Kristendemokraterne på perronen. Men som også sikrede en viceborgmesterpost og tre formandsposter og dét, socialdemokraterne selv kalder historisk stor indflydelse.

På mødet bliver der mulighed for at diskutere resultaterne af de første to år arbejde med både den seks personer store byrådsgruppe og partiforeningens bestyrelse.

Socialdemokratiet giver kaffe og kage til alle deltagere.

- Kaffe og politik. For mig hører det sammen. Vi har lyst til at komme i en åben dialog med både vores medlemmer og andre interesserede. Uanset holdning, så er det i debatten med borgerne, at politikere bliver klogere, siger viceborgmester Søren Elbæk i en pressemeddelelse.

Arrangementet er gratis, men kræver tilmelding.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Jeg kommer snart på besøg: Vi er nødt til at hjælpe hinanden

Læserbrev: Jeg er beæret over, at de lokale håndværksvirksomheder har sagt ja til, at jeg skal stå i spidsen for Dansk Byggeri Midt- og Vestjylland. Der venter mange opgaver forude. Vi skal fortsætte med at prioritere erhvervsvenligheden i vores lokale kommuner, og vi skal fortsætte det lange seje træk med allerede i folkeskolen at vise eleverne de mange muligheder, en erhvervsuddannelse giver. Ringkøbing, Struer, Skive og Holstebro gør en stor indsats i det partnerskab, kommunerne har med Dansk Byggeri. Jeg håber, at også Lemvig, Viborg, Herning og Ikast-Brande vil støtte op om den dagsorden og indgå en partnerskabsaftale med os. Hvis vores lokale virksomheder også i fremtiden skal kunne finde deres medarbejdere i nærområdet, er vi nødt til at hjælpe hinanden. Både nu og i fremtiden vil den grønne dagsorden også komme til at påvirke alt fra vores hjem til vores arbejdspladser, og her spiller vores lokale bygge- og anlægsvirksomheder en stor rolle. Der skal bygges mere bæredygtigt, der skal energirenoveres, så vi bruger så lidt energi som muligt, og både maskiner og byggematerialer skal have mindst mulig CO2-udledning. Jeg håber, at kommunerne vil tage de første skridt og være med til at sætte skub i den grønne udvikling i Midt- og Vestjylland. Og politikerne på Christiansborg skal sørge for de rigtige rammer, der gør det muligt og attraktivt for både kommuner og private at følge den grønne sti. Jeg glæder mig til at komme rundt i Midt- og Vestjylland og møde både borgmestre, kommunaldirektører, embedsmænd lærere, elever og virksomheder. Jeg ser frem til, at vi både lytter til hinanden og hjælper hinanden med at sikre, at vores lokalområde også i fremtiden vil være attraktivt for både virksomheder og borgere.

Annonce