Annonce
Ringkøbing

Snart får du flere steder at hente dine pakker: PostNord åbner nye udleveringssteder

Det er blandt andet med baggrund i, at danskerne handler mere og mere på nettet, at PostNord nu opruster med flere udleveringssteder rundt om i landet. Arkivfoto: Camilla Rønde/Scanpix

I løbet af 2019 vil PostNord åbne 500 nye pakkeudleveringssteder i Danmark - heraf bliver seks placeret i Ringkøbing-Skjern Kommune.

Ringkøbing-Skjern: Julen er forlængst passeret, men alligevel står PostNord nu klar med en gave til folket: 500 nye udleveringssteder, hvor hr. og fru Danmark kan hente de varer, der er indkøbt på nettet.

- Vi styrker vores netværk i hele landet, og gør det endnu lettere for danskerne at hente deres pakker. I øjeblikket står vi midt i en hård kamp om pakkerne fra nethandlen, og den skal vi blandt andet vinde på at have Danmarks bedste og mest tilgængelige udleveringsnetværk, siger Peter Kjær Jensen, administrerende direktør i PostNord Danmark.

Ud af de 500 nye afhentningssteder er det planen, at 119 skal placeres i Region Midtjylland, og zoomer man ind, kan man se, at Ringkøbing-Skjern Kommune får seks. Til sammenligning er antallet et, tre og ni steder i nabokommunerne Struer, Lemvig og Holstebro.

De første af de nye pakkeudleveringer slår dørene op her i februar, og resten åbner løbende henover året, så alle 500 forventes klar inden Black Friday i november.

Annonce

I øjeblikket står vi midt i en hård kamp om pakkerne fra nethandlen, og den skal vi blandt andet vinde på at have Danmarks bedste og mest tilgængelige udleveringsnetværk

Peter Kjær Jensen, administrerende direktør i PostNord Danmark

Hvide Sande i toppen

Når projektet er rullet fuldt ud, vil man kunne hente sine PostNord-pakker 2000 steder rundt om i Danmark. Det er flere steder end nogensinde før i virksomhedens næsten 400-årige historie.

- Danskerne efterspørger valgfrihed og fleksibilitet, når de skal have leveret deres pakker, og vi ser en tendens til, at flere og flere vælger at få pakkerne leveret direkte på et udleveringssted. Med Danmarks største netværk af udleveringssteder bliver vi samtidig en endnu mere attraktiv distributør for endnu flere netbutikker i ind- og udland, siger Peter Kjær Jensen, administrerende direktør i PostNord Danmark.

De 500 nye udleveringssteder udgør et nyt koncept, PostNord Collect Shops, hvorfra man kan hente sine pakker samt sende pakker, der er frankeret på forhånd.

I slutningen af 2018 viste en PostNord-undersøgelse, at Hvide Sande topper listen over midt- og vestjyske byer, hvor der bliver leveret flest pakker.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark For abonnenter

Frivillige foreninger kan blive fritaget for affaldsgebyr på genbrugspladser

Annonce