Annonce
Ringkøbing Håndbold

Sluttede af i suveræn stil: Ringkøbing Håndbold hæver pokalen som tegn på sikker oprykning til ligaen

Ringkøbing Håndbolds Michelle Brandstrup bærer pokalen som tegn på vinder af 1. division hen mod sine jublende holdkammerater, efter Ringkøbing havde lukket sæsonen med en sejr på 34-31 i topkampen mod EH Aalborg. Foto: Søren Palmelund
Ringkøbing Håndbold lukkede sæsonen af med stil. Topopgøret mod EH Aalborg blev vundet 34-31.

Ringkøbing: Oprykningen var sikret, endnu en oprykningsfest skulle afvikles senere på dagen, men alligevel havde Ringkøbing Håndbold overskud til at sætte tingene godt og grundigt på plads i 1. division damer. Ringkøbing slog nemlig de nærmeste forfølgere fra EH Aalborg med 34-31 i sidste spillerunde.

- En rigtig god indsats. Vi gav den altså gas, og vi fik sat en streg under det fortjente i vores oprykning. Vi er det bedste hold i rækken, fortalte træner Jesper Holmris.

Helt usædvanligt bragte Ringkøbing sig foran fra start. 6-1 stod der på måltavlen.

Annonce

- Aalborg kom op, så vi kun førte med to mål. Så trak vi fra igen. Sådan var det flere gange. Men vi førte hele kampen, fortalte Jesper Holmris.

Han var glad for at se, at Ringkøbing spillede rigtig godt syv mod seks i perioder i en kamp, hvor alle undtagen Freja Kjær var på banen.

Michelle Brandstrup og Jane Mejlvang stråler om kap med pokalen som bevis på, at Ringkøbing Håndbold er rykket op i ligaen. Foto: Søren Palmelund

- Det var ikke for, vi spillede socialt i den forstand. Vi spillede for at vinde, og det gjorde Aalborg også. Derfor var det en fin kamp, fortalte Jesper Holmris.

Han var glad for at se Camilla Faartoft score flere flotte mål fra distancen, lige som Marie-Louise Sundgaard blev rost for at være meget skarp på højre fløj.

1. division damer

Ringkøbing Håndbold-EH Aalborg 34-31

Målscorere Ringkøbing: Camilla Faartoft 7 (2), Alberte Simonsen 5, Jane Mejlvang 5, Sascha Juul 5 (3), Rikke Jochumsen 3, Marie-Louise Sundgaard 3, Marigona Hajdari 2, Mille Hundahl 2 og Nanna Hinnerfeldt 2.

Målscorere Aalborg: Sandra Erlingsdottir 9 (3), Frida Nielsen 6 (1), Line Solsø Hindhede 4, Verene Osswald 3, Rikke Petersen 3, Anne B-Nielsen 2, Märta Hedenquist 2, Emma Laursen 1 og Mille Eisenhart 1.

Straffekast: Ringkøbing 5 (5 mål), Aalborg 4 (4 mål).

Udvisninger: Ringkøbing fire, Aalborg en.


- En skam der ikke kunne være tilskuere sådan en dag. Spillerne havde fortjent at blive hyldet. Men vi fik overrakt pokal som bevis på, vi har vundet 1. division, vi fik sagt farvel til Michelle Brandstrup, og Allan Heine og Aalborg ønskede pænt tillykke. Nu skal vi feste igen. En dejlig dag, sagde Jesper Holmris.

Annonce

Mest læste

Annonce
Annonce
Annonce
Hvide Sande

'Hvide Sande' har stadig førstepladsen i danskernes tv-hjerter - og er nu kommet med i eksklusiv klub

Annonce