Annonce
Ringkøbing

Slutspurt i Søndervig: Der er 35 små Lalandia-huse tilbage

Folket tog godt for sig af varerne i starten af juni, da Lalandia åbnede for salget af feriehuse ved den kommende feriepark i Søndervig. Arkivfoto: Mads Dalegaard
Hvis man drømmer om at få sig et feriehus ved det kommende Lalandia i Søndervig, er det ved at være sidste udkald.
Annonce

Søndervig: I løbet af pinsen formåede Lalandia-koncernen at sælge omkring 75 procent af de knap 500 sommerhuse, der i de kommende år bygges ved Søndervig, og der er fortsat godt gang i butikken.

- Vi har cirka 35 huse tilbage, siger administrerende direktør i Lalandia-koncernen, Jan Harrit.

De to hustyper, der fortsat er i handel, er i den mindste ende af skalaen med størrelser på 48 og 55 kvadratmeter. Begge huse har plads til fire personer.

- Der er fin interesse, tilføjer Jan Harrit.

På hverdagene i uge 42 er det muligt at kigge nærmere på disse to hustyper, Active 4 og Active 4 Plus, der koster henholdsvis 1.368.000 og 1.518.000 kroner.

I den modsatte ende af prislisten byder Lalandia-projektet på et såkaldt Premium 8-feriehus på 110 kvadratmeter, der koster i omegnen af 2,4 millioner kroner. Men her er der altså ikke mere at komme efter, da alle huse i de fire største kategorier er revet væk.

Administrerende direktør i Lalandia-koncernen, Jan Harrit, er godt tilfreds med udviklingen i Søndervig, hvor der er godt gang i salget af feriehuse. Arkivfoto: Mads Dalegaard
Annonce

Tålmodighed i trafikken

Flere af de mange feriehuse, der nu skal opføres, ventes at stå klar til indflytning i løbet af 2021, mens det helt store trækplaster - Nordeuropas største badeland - efter planen er klar til indvielse i foråret 2022.

- Det er altid spændende med tidsplanen på så stort et projekt som dette, men det ser ud til, at det holder, siger administrerende direktør i Lalandia-koncernen, Jan Harrit.

I mellemtiden inviterer Ringkøbing-Skjern Kommune 6. november til et borgermøde i Søndervig, hvor interesserede kan få et nærmere indblik i den kommende feriepark og de sideeffekter, der følger i kølvandet på det projektet.

- Vi ved, at trafikken i og omkring Søndervig allerede nu kræver god tålmodighed, og at belastningen naturligvis kun bliver større, når flere feriegæster skal til og fra badelandet og knap 500 nye sommerhuse, siger borgmesteren i Ringkøbing-Skjern Kommune, Hans Østergaard.

I den forbindelse peger han på, at der i anlægsdelen af kommunens budget for 2020 til 2023 er afsat 29,5 millioner kroner til vejprojekter i Søndervig samt ombygning af krydset, hvor Klostervej møder Søndervig Landevej.

Annonce
Annonce
Danmark

Opdateret onsdag: 558 nye smittede i Danmark

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ringkøbing For abonnenter

Schuberts Minde lukker: Bestyrelsen vil åbne nyt sted med høj kvalitet i rammer der stikker alt andet i Danmark

Annonce