Erhverv

Natarbejde i banken blev afsluttet med champagne og pølsevogn

Efter veloverstået arbejde trillede pølsevognen ind bag banken, hvorefter der var fri pølsebar til de 100 bankfolk. Privatfoto
Flere milliarder data fra Nordjyske Bank blev i weekenden overført til Landbobankens system. Den gigantiske konvertering blev markeret med pølser og champagne lørdag nat.

Ringkøbing: Alt var timet og tilrettelagt.

Derfor er det da også en glad og lettet administrerende direktør, som kan konstatere, at Landbobanken og Nordjyske Bank nu kan styres gennem via ét it-system. I weekenden var 100 medarbejdere sendt på arbejde for at sikre, at alt gik efter planen, da millioner af data blev flyttet til den fælles platform.

- Det er gået fantastisk. Det her er blevet forberedt siden sommerferien, og derfor er det en forløsning, når det hele så falder på plads, siger administrerende direktør John Fisker fra banken.

Det er fjerde nat i år, at de mange ansatte har knoklet i nattetimerne. De tre første gange har været generalprøver for systemskiftet.

Lørdag nat var det alvor. Her blev 1,4 millioner konti og de mange oplysninger, som hører med, flyttet til det fælles system.

Medarbejderne gennemførte efterfølgende tusindvis af test, som altså endte med at få tommel op af bankledelsen.

- Det er en sten, der falder fra hjertet, når det lykkes at gennemføre så stor en operation, siger John Fisker, der er glad for de mange medarbejderes indsats.

Den blev da også belønnet. Ud på natten, da de mange tjek var overstået, trillede der en pølsevogn ind bag banken på Torvet i Ringkøbing, som sørgede for pølser til alle. Der blev også serveret champagne.

I dag er der udstationeret medarbejdere fra Landbobanken i de 20 Nordjyske Bank-afdelinger, hvor medarbejderne nu skal arbejde i et nyt system. Kunderne skulle til gengæld ikke mærke noget til systemskiftet. Ifølge John Fisker vil de kunne bruge netbank fuldstændig, som de plejer.

0/0
Erhverv

STS dyrker tæt samarbejde med virksomheder

Erhverv

Et smedejob er også noget for kvinder

Erhverv

Vestjysk opfindelse beskytter mod farlige fald

Tarm

Nyt biogasanlæg kan være på vej i Sdr. Vium

Erhverv

Mini Bazar genåbnet - ny ejer er ikke bekymret for hærværk

Ringkøbing

- Hvis man står stille og roligt nede i bageriet, kan du høre, at de skriger inde over køl og frost