Annonce
Ringkøbing-Skjern

Slut med Handelsbanken i Videbæk: Nu skal filialen lukkes

Arkivfoto: Jørgen Kirk
Annonce

VIDEBÆK: Om en måned er det slut med Handelsbanken i Videbæk. Den 9. oktober lukker banken filialen i Videbæk, og herefter henvises kunderne til at køre til Herning, hvor de kan blive betjent i Herning Fredhøj-filialen. Det oplyser Handelsbanken i en pressemeddelelse.

Årsagen er at Handelsbanken vil samle sine kompetencer og styrke kunderådgivningen, hedder det sig i meddelelsen, men Videbæk bliver ikke glemt, selvom banken ikke længere har til huse i byen.

- Som filial kommer vi til at dække et større geografisk område, men vi fortsætter med at engagere os lokalt, også i Videbæk. Vi vil passe godt på vores kunder i Videbæk. Vi møder stadig vores kunder der, hvor det passer dem bedst – vi kører ud til møder, inviterer ind til møder og kommunikerer digitalt. Vores decentrale model og princippet om at være tæt på kunden rykker vi ikke ved. I Handelsbanken har vi fortsat mandat til at træffe egne beslutninger lokalt. For kunderne giver det blandt andet handlekraft og gode kundeoplevelser, siger Bruno Hansen, direktør i Handelsbanken Herning Fredhøj, i pressemedelelsen.

Filialen i Fredhøj har åbent hver dag mellem 9.30 og 16. Torsdag er der åbent til 17.30.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Aktivist snød sig ind til corona-pressemøde: - Journalisterne er bare mikrofonholdere - de stiller jo ingen kritiske spørgsmål

CORONAVIRUS

Live: Corona-virus gik nærmest amok på Aarhus-bar - antallet af smittede er nu oppe på 25  

Annonce