Erhverv

Slut med festlokaler: Det Gamle Ådselskogeri bliver bokse-mekka

Kasper Høyer Holgersen vil indrette et bokse-mekka i Det Gamle Ådselskogeri. Arkivfoto.
Udlejning af Det Gamle Ådselskogeri på Vesterhede er stoppet; i stedet kommer der en ny, hårdtslående aktivitet i lokalerne.

RINGKØBING: I fem år har Det Gamle Ådselskogeri, Vesterhede 4, tilbudt festlokaler for op til 120 mennesker lige uden for Ringkøbings bygrænse.

Lørdag er der dog loppemarked og salg af diverse antikviteter, der markerer, at nu er det slut med udlejning af lokalerne, der blandt andet har været rammen om fødselsdage, barnedåb, konfirmationer, bryllupper og receptioner. Lokalerne skal i stedet indrettes til noget helt andet:

Målet er at skabe et boksemekka i det vestjyske.

- Vi stopper med at udleje lokalerne, fordi aktiviteterne har været for nedadgående, og vi derfor vil holde, mens legen er god, siger Anette Vind Lauridsen, der ejer ejendommen sammen med sin mand, Henrik.

Baggrunden for, at udlejningen er gået tilbage, er ikke mindst, at folks måde at festligholde mærkedage og familiefester på har ændret sig de senere år.

- Tidligere fejrede man måske fødselsdag eller sølvbryllup med en stor fest; i dag rejser folk i højere grad ud med den nærmeste familie, for eksempel til et feriested, siger Anette Vind Lauridsen.

Nu er det slut med aktiviteter som denne Mingle Night på Det Gamle Ådselskogeri. Arkivfoto.

Boksecenter

I stedet skal der være en anderledes hårdtslående aktivitet i lokalerne:

- Vores ældste søn Kasper vil indrette et boksecenter, siger Anette Vind Lauridsen.

Der bokses faktisk allerede i Det Gamle Ådselskogeri. I august 2017 åbnede Kasper Høyer Holgersen nemlig bokselokaler på stedet.

Som barn og ung boksede han selv, men sygdom tvang ham til at stoppe. Kærligheden til boksningen ophørte dog ikke, og han fortsatte i sporten som sekundant og træner - og fra eftersommeren 2017 altså også som leder af sit eget bokse-gym.

Ådselskogeriet har siden tiltrukket både motionister, amatører og professionelle boksere, og Kasper Høyer Holgersen tror på, at der er potentiale til mere, for eksempel til afvikling af træningslejre.

- Fra den 1. august går han i gang med at indrette lokalerne til formålet, siger Anette Vind Lauridsen.

Men lørdag den 20. juli er det altså slut med Det Gamle Ådselskogeri, som det har været kendt i fem år. Loppemarkedet finder sted fra klokken 10 til klokken 14.

0/0
Annonce
Forsiden netop nu
Portræt

Flemming Schantz: Først da jeg gik konkurs og mistede alt, lærte jeg at drive forretning

Kultur

Ny udstilling og nye bøger: Kunsten sætter tanker i værk

Erhverv For abonnenter

Hotel står til politianmeldelse efter endnu en sur smiley: Ejer tordner mod fødevaretilsynet

112

Hærværk: Bil fik skåret dæk op og blev sprayet med hvid maling

Udland For abonnenter

Britisk ambassadør: Stor­britannien forlader EU 31. oktober - aftale eller ej

Læserbrev

Teatret OM: Kulturkraft med hjerne og hjerte

Læserbrev: Det er på alle måder en gave til ”Naturens Rige”, at Teatret OM er kommunens egnsteater. Det kan vi være særdeles stolte af og taknemmelige for. Teatrets virke er lokal, national og international kulturkraft med både hjerne og hjerte. I min optik er det præcis de mentale vitaminer, som både kultur og natur i Ringkøbing-Skjern Kommune kan bruge som grobund for kunstens utallige muligheder. Kort og godt mentalhygiejne til folket af højeste karat. Teatret OM har nu i en uge vist sit værd i forbindelse med markeringen af teatrets 30 års jubilæum. Temaet for ugen har været ”UR-NAT 2019”. Ganske genialt er der byttet lidt rundt på bogstaverne i NATUR! Med et overflødighedshorn af højdepunkter rundt i kommunen, har der blandt andet været parader, gadeteater, gøgl, musik, koncerter og stylte artisteri i verdensklasse. Da der fredag eftermiddag var ”kulturflod” fra torvet i Ringkøbing til havnen, var der tæt på 1000, der fik et vitamintilskud af oplevelser, som man kan leve længe på. Kulturchef Per Høgh gav teatret og flodbølgen en række rosende ord med på vejen. Herlig uhøjtidelig var han i sin tale på torvet. Dette gjaldt også formanden for kultur- og fritidsudvalget, Erik Viborg, da han i tirsdags i Vestjyllands Kunstpavillon i Videbæk, stod bag den officielle åbning af ”UR-NAT 2019”. Med ham ved roret for dette udvalg er der bestemt masser af håb for kulturens trivsel i kommunen. I sin tale var Viborg ikke en søvndyssende politiker, men et ærligt og autentisk menneske, der brænder for den livsglæde, Teatret OM står for. Et egnsteater som ledes af et team af stærke og stolte kvinder, som faktisk ikke findes lige i ”Naturens Rige”!

Tarm For abonnenter

Jonas har fans verden over - men skal stadig gå tur med hunden Pepsi hjemme i Tarm

Ringkøbing-Skjern

K-formand har haft samtaler med nye kandidater

Annonce