Annonce
Erhverv

Slut med festlokaler: Det Gamle Ådselskogeri bliver bokse-mekka

Kasper Høyer Holgersen vil indrette et bokse-mekka i Det Gamle Ådselskogeri. Arkivfoto.
Udlejning af Det Gamle Ådselskogeri på Vesterhede er stoppet; i stedet kommer der en ny, hårdtslående aktivitet i lokalerne.

RINGKØBING: I fem år har Det Gamle Ådselskogeri, Vesterhede 4, tilbudt festlokaler for op til 120 mennesker lige uden for Ringkøbings bygrænse.

Lørdag er der dog loppemarked og salg af diverse antikviteter, der markerer, at nu er det slut med udlejning af lokalerne, der blandt andet har været rammen om fødselsdage, barnedåb, konfirmationer, bryllupper og receptioner. Lokalerne skal i stedet indrettes til noget helt andet:

Målet er at skabe et boksemekka i det vestjyske.

- Vi stopper med at udleje lokalerne, fordi aktiviteterne har været for nedadgående, og vi derfor vil holde, mens legen er god, siger Anette Vind Lauridsen, der ejer ejendommen sammen med sin mand, Henrik.

Baggrunden for, at udlejningen er gået tilbage, er ikke mindst, at folks måde at festligholde mærkedage og familiefester på har ændret sig de senere år.

- Tidligere fejrede man måske fødselsdag eller sølvbryllup med en stor fest; i dag rejser folk i højere grad ud med den nærmeste familie, for eksempel til et feriested, siger Anette Vind Lauridsen.

Annonce
Nu er det slut med aktiviteter som denne Mingle Night på Det Gamle Ådselskogeri. Arkivfoto.

Boksecenter

I stedet skal der være en anderledes hårdtslående aktivitet i lokalerne:

- Vores ældste søn Kasper vil indrette et boksecenter, siger Anette Vind Lauridsen.

Der bokses faktisk allerede i Det Gamle Ådselskogeri. I august 2017 åbnede Kasper Høyer Holgersen nemlig bokselokaler på stedet.

Som barn og ung boksede han selv, men sygdom tvang ham til at stoppe. Kærligheden til boksningen ophørte dog ikke, og han fortsatte i sporten som sekundant og træner - og fra eftersommeren 2017 altså også som leder af sit eget bokse-gym.

Ådselskogeriet har siden tiltrukket både motionister, amatører og professionelle boksere, og Kasper Høyer Holgersen tror på, at der er potentiale til mere, for eksempel til afvikling af træningslejre.

- Fra den 1. august går han i gang med at indrette lokalerne til formålet, siger Anette Vind Lauridsen.

Men lørdag den 20. juli er det altså slut med Det Gamle Ådselskogeri, som det har været kendt i fem år. Loppemarkedet finder sted fra klokken 10 til klokken 14.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Åbent brev til byrådet: Tag hensyn til handicappede og bevar Jobcenter og Borgerservice i midtbyen

Læserbrev: Kære politikere, Når I tirsdag tager hul på den videre beslutningsproces vedrørende Innovest II, vil vi i Danske Handicaporganisationer gerne pege på, at en udflytning af Borgerservice og Jobcenter eller andre offentlige serviceorganer til Innovest er uhensigtsmæssig for mange persongrupper – ikke mindst personer med nedsat førlighed. Hvis der sker en flytning, langt væk fra rutebilsstationen og banegården, vil det således være ganske svært for mange at deltage i møder hos de to serviceorganer. I dag går der dog nogle busser til Skolebyen, men disse er naturligvis prioriteret efter skolens time-skema. Og skulle man, som person med funktionsnedsættelse, endelig komme helt ud i den ende af Skjern by, ligger Ringvejen som den næste store forhindring. At krydse ringvejen er særdeles farligt, hvis bevægeapparatet ikke er som en ung sportsudøvers. Langt de fleste personer med et handicap, vil meget gerne have et tilknytningsforhold til arbejdsmarkedet, men det bliver meget sværere, og for nogen umuligt, at deltage i møder på Innovest II, hvis man er tvunget til at benytte offentlige transportmidler og så dernæst skal bevæge sig den, iflg. Google Maps, lange tur på cirka 2 km til Innovest. Så kære politikere – tag hensyn til mobiliteten for personer med bevægelseshandicap og bevar servicefunktionerne i Skjern midtby.

Ringkøbing-Skjern For abonnenter

Sidste bold er endnu ikke slået: 20 års kamp om rigmandens ulovlige tennisbane på Klitten

Annonce