Annonce
Ringkøbing

Slået af Natasja Crone: Anders Agger måtte gå tomhændet hjem fra prisfest

Journalist Anders Agger fra Ringkøbing har for tiden orlov fra sit job hos Danmarks Radio, da han arbejder på en bog om kærlighed. Foto: Mads Dalegaard
Da den danske tv-branche lørdag aften fejrede egne præstationer, var dokumentarjournalist Anders Agger fra Ringkøbing nomineret i to kategorier.

Ringkøbing/København: Dokumentarjournalist Anders Agger fra Ringkøbing var oppe mod navne som Poul Erik Skammelsen, Mikkel Beha, Puk Elgaard og Morten Spiegelhauer, da der lørdag aften skulle sættes navn på 'Årets vært' ved et stort gallashow i Tivoli Congress Center i København.

Men det blev Natasja Crone, der løb med prisen, da den danske tv-branche fejrede egne præstationer i 2019, hvor Anders Agger var på skærmen med serien 'Indefra' på DR2.

Den 55-årige dokumentarjournalist var også med i opløbet i kategorien 'Seerprisen', hvor Agger - sammen med sin faste rejsemakker, Anne Hjernøe - var nomineret for serien 'Anne og Anders i Mellemøsten', der henover sommeren sidste år blev vist på DR1.

I denne kategori var der hele 20 kandidater, og der var ingen, der kunne måle sig med TV 2's seerhit 'Badehotellet.'

Overordnet set blev TV 2 da også den helt store vinder, da stationen tog sig af 12 af de i alt 25 priser ved showet. Hos DR kunne man til gengæld blandt andet glæde sig over, at 'Fred til lands' blev kåret som bedste tv-serie.

I 2017 blev Anders Agger hædret som 'Bedste mandlige vært' ved den årlige prisfest.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ringkøbing-Skjern

Kommunal chef kalder uvildig undersøgelse i Ørskov-sag for sund

Læserbrev

Kære transportudvalg: Det er tid til handling på Rute 15

Læserbrev: I Ringkøbing-Skjern Kommune går det godt. Vi har en lav ledighed, erhvervsmæssig vækst - og vi har lige fået bekræftet, at vi er den foretrukne feriedestination for tyske turister i Danmark. Men vi risikerer, at udviklingen stopper, hvis Christiansborg ikke tager ansvar for hele Danmarks infrastruktur. I dag holder Folketingets Transportudvalg møde, og vi har fået 15 minutter til at forklare, hvorfor det er så presserende, at Rute 15 bliver udvidet til en 2+1 vej på strækningen mellem Herning og Ringkøbing. Rute 15 er en af kommunens vigtigste livslinjer til resten af landet. Men tæt trafik, dårlig sikkerhed og tung trafik af blandt andet store vindmølletransporter, mælketankbiler og landbrugsmaskiner sænker fremkommeligheden og gør det både farligt og vanskeligt at overhale. Vi har derfor brug for en bredere, bedre og mere farbar vej. På finansloven for 2019 blev der afsat penge til en såkaldt VVM-redegørelse. Nu har vi brug for, at der også afsættes de nødvendige midler, så arbejdet med at udvide Rute 15 kan gå i gang, så snart VVM-undersøgelsen er afsluttet. I Ringkøbing-Skjern Kommune viser vi år efter år, at vi er konkurrencedygtige og omstillingsparate. Vores virksomheder har landets højeste produktivitet, og vores BNP pr. indbygger er svimlende 23 procent højere end landsgennemsnittet. Men de positive resultater kommer ikke af sig selv. På Dansk Industris måling af erhvervsvenlighed ligger Ringkøbing-Skjern Kommune på en fortjent tredjeplads. Det er vi stolte over, men vi ved også godt, at det er en tredjeplads, som det bliver svært at fastholde i de kommende år. Ikke mindst fordi infrastrukturen trækker os ned i den samlede bedømmelse. I kategorien ”Infrastruktur” ligger vi på en sølle 79. plads ud af de 93 deltagende kommuner. Virksomhederne i kommunen er afhængige af fremkommeligheden på Rute 15, og derfor efterlyser de i høj grad også bedre infrastruktur for at kunne skabe flere arbejdspladser og endnu mere vækst. I fællesskab argumenterer vi for, at hele Danmark skal kobles på den nationale infrastruktur. Vi forlanger ikke motorveje eller hurtigtog, men vi er nødt til at insistere på, at de indfaldsveje, der skal sikre, at vi kan udnytte det store potentiale, der ligger i hele Danmark bliver prioriteret på Christiansborg. Det er dét, vi vil gøre, når vi mødes med Folketingets Transportudvalg i dag.

Ringkøbing-Skjern

Ørskov-sagen: Flertal bakker op om undersøgelse af Trine Ørskov og moderens nye arbejde

Erhverv

Primo Tours har gæster nær karantæneramt hotel: Indtil videre skal folk bare nyde deres ferie

Annonce