Tarm

Skydebane risikerer lukning: Tyve stjal lerduekastere og 1100 lerduer

Vostrup Lønborg Jagtforening har fået stjålet to lerduekastere fra klubhuset. Foto: Jørgen Kirk

Jagtforening frygter, at det kan være andre jægere, der står bag indbrud i klubhus.

LØNBORG/VOSTRUP: Tre hængelåse til 800 kroner stykket er blevet fjernet, da ukendte gerningsmænd brød ind i Vostrup Lønborg Jagtforenings klubhus på Tarmvej 85. Men det var langt fra det eneste, der forsvandt ved indbruddet.

- De har stjålet to lerduekastere fra skydebanen, fortæller formanden Peter Schou.

Lerduekasterne har en værdi af 21.000 kroner stykket og sammenholdt med de øvrige ting, som blev stjålet, heriblandt 1100 lerduer, otte 60-amperes batterier, en værktøjskasse og 200 meter ledning, har jagtforeningen mistet værdier for over 70.000 kroner.

Ingen forsikring

- Vi har et overskud på 5000 kroner om året, så der går mange år, før de maskiner er tjent ind. Vi er ikke forsikrede, fordi vores klubhus er at betragte som et skur, så det kan ikke forsikres, fortæller Peter Schou.

Han frygter derfor, at foreningen bliver nødt til at lukke for skydebanen, medmindre det lykkes at finde de stjålne lerduekastere eller finde sponsorer, der kan hjælpe økonomisk.

Indbruddet blev opdaget i onsdags, men det er uvist, hvornår det er sket, da klubhuset er meget lidt brugt i vintersæsonen.

- Det er svært at sige, hvem der kan have gjort det, men det trælse er, at det formentlig er andre jægere, for hvem har ellers interesse i det, siger Peter Schou.

Vildtkamera optager

Politiet har undersøgt klubhuset for spor, ligesom jagtforeningen selv er i gang med at kigge forskellige vildtkameraer, der hænger i området, igennem.

- Vi har haft en del trafik ved skydebanen, så vi ser, om vi kan finde noget interessant på optagelserne, siger Peter Schou.

Har man informationer eller viden om indbruddet i Vostrup Lønborg Jagtforening, kan man kontakte politiet på tlf. 114.

0/0
Tarm

Forfatterpar er klar med næste bind i vikingetrilogi

112

Ung mand stoppet påvirket og uden kørekort - vennen blev også sigtet

Tarm

Konfirmation i Hoven Kirke søndag d. 28. april klokken 11.00

112

Familiefar havde to kilo hash i skabet

112

Fritidshus lettet for mange dyre stole

Tarm

Lønborg Kirke

Tarm

Konfirmation i Tarm Kirke lørdag d. 27. april

112

Endnu en markbrand - politiet advarer igen mod tørke