Annonce
Ringkøbing-Skjern

Skumringstime på biblioteket i Tarm

9. november er der skumringstime på biblioteket i Tarm. Billedet stammer fra en tidligere skumringstime. Pressebillede
Annonce

Tarm: En fast tradition i den mørkeste tid er året er oplæsningsarrangementet Skumringstimen, som holdes som en del af Den nordiske Biblioteksuge.

I år er der Skumringstime mandag 9. november, og årets oplæser er Willy Egmose, mangeårig organist ved Skjern kirke og aktiv jazzmusiker. Aftenen arrangeres i samarbejde mellem Foreningen Norden Skjern, Tarm, Videbæk og Ringkøbing-Skjern Bibliotekerne.

I år er det Auður Ava Ólafsdóttirs roman ”Ar”, der er udvalgt som årets tekst. Forfatteren høstede stor ros, da hun udgav romanen i 2018.

Den vandt blandt andet Nordisk Råds litteraturpris det år. Romanen handler om den livstrætte Jonas Ebeneser, der tappet for livsglæde i begyndelsen af romanen forlader Island og sine tre Gudrun'er, for at søge døden i krigshærgede egne af verden. Han søger døden og vil helst gøre en ende på livet.

Skumringstimen har været holdt på Tarm Bibliotek hvert år i samarbejde med Foreningen Norden siden 1997. Det er gratis at deltage.

På grund af Covid19 virus er det i år absolut nødvendigt, at alle, der ønsker at deltage, printer en billet. Det kan man enten gøre på Ringkøbing-Skjern Bibliotekernes hjemmeside riskbib.dk eller man kan henvende sig til en af bibliotekerne og få dem til at printe en billet for sig.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Hvordan bliver julen 2020?

Ringkøbing-Skjern For abonnenter

Bankdirektør: Minusrente er den nye normal - få dig en snak med din bankrådgiver om, hvad du kan gøre ved det

Annonce