Annonce
Ringkøbing-Skjern

Skriv dit arrangement direkte i listen: Det Sker genopstår efter corona-nedlukningen

Open by Night anno 2018. 2020-udgaven er første arrangement i den genopstandne Det Sker-liste. Arkivfoto: Jørgen Kirk.
Annonce

Ringkøbing-Skjern: Under coronanedlukningen har også Dagbladets daglige oversigt over begivenheder i vores område været lukket ned. Det giver ikke megen mening at bruge spalteplads på at fortælle, hvad der ikke sker ...

Nu er Danmark heldigvis ved at lukke lidt op igen, og når offentlige arrangementer genopstår, gør vores Det Sker-lister også.

Det sker imidlertid på en ny måde: Fremover kommer indholdet i listerne til at blive skrevet direkte ind af arrangøren selv. Det sker via et nyt og, synes vi selv, ret smart system ved navn Eventinfo.

I stedet for at sende os en mail kan man nu gå ind på www.dbrs.dk/eventinfo, oprette sig som bruger og via en formular fortælle os om arrangementet.

Via Eventinfo-formularen kan man sørge for, at arrangementet kommer med i kalenderen, forudsat at der er tale om et offentligt arrangement. Samtidig kan man sende avisen en pressemeddelelse.

For os på avisen betyder Eventinfo, at vi tager ny teknologi i brug, som skal hjælpe os med at frigive tid på redaktionen. Vi sætter omtalerne af vigtige lokale begivenheder mere i system, og det giver tid til, at journalisterne kan gå mere på jagt efter andre historier, som det kræver lidt ekstra journalistisk benarbejde at støve op.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark For abonnenter

18-årig døde efter en voldsom anholdelse: Hvorfor stilles ingen til ansvar?

Tarm

Ung mand sendt i alkoholbehandling

Annonce