Annonce
Erhverv

Skousen på vej til Ringkøbing: Byskov bliver del af stor hvidevare-kæde

Det er her i Fjordcentret ved Vellingvej, der skal etableres en Skousen-butik. Foto Google Street.
Peter Byskov Sandsberg opretter sammen med Jesper Märcher Larsen en afdeling af hvidevaregiganten i Fjordcentret. Butikken ventes at åbne i første halvdel af november.

RINGKØBING: I starten af november åbner der en Skousen-butik i Ringkøbing.

El-installatør Peter Byskov Sandsberg, der ejer elektriker-virksomheden Jens Byskov, har sammen med Jesper Märcher Larsen, Ringkøbing, oprettet et fælles aktieselskab, og de vil fremover drive en Skousen-forretning fra Fjordcentret på Vellingvej.

Her driver Jens Byskov i forvejen en 400 kvadratmeter stor butik med et stort sortiment inden for hårde hvidevarer, belysning og mindre el-apparater. Butikken er medlem af El-salg og har desuden et Miele-center, men alt dette forvandles altså det næste par måneder til en Skousen-forretning.

Jesper Märcher Larsen har tidligere arbejdet for El-Giganten og henvendte sig til Peter Byskov Sandsberg for at høre, om han var interesseret i et samarbejde omkring en Skousen-butik; kæden fungerer efter franchise-modellen, hvilket vil sige, at butikkerne skal drives ud fra et allerede eksisterende forretningskoncept og med et allerede kendt varemærke.

- Og når det drejer sig om hvidevarer og mindre el-apparater er der vel ikke et større brand i Danmark en Skousen, siger Peter Byskov Sandsberg.

Annonce

Garanteret mindstepris

Peter Byskov Sandsberg forventer sig ikke mindst meget af Skousens princip om altid at matche laveste netpris - altså at kunden kan være sikker på at få varen til laveste pris på nettet, hvad enten man handler i den fysiske butik eller på hjemmesiden, også selv om den laveste netpris kommer fra konkurrenterne.

- Jeg tror på, at når folk altid kan være sikre på at få varen til den billigste pris, vil de foretrække at handle i den lokale hvidevarebutik, hvor de kan få personlig betjening og service frem for at handle på nettet, siger han.

Jesper Märcher Larsen bliver leder af den nye Skousen. Den nuværende butiksleder, John Larsen, fungerer også som bogholder for virksomheden, og han vil i fremtiden koncentrere sig om denne rolle.

Jens Byskov A/S har gennem de senere år udviklet sig til en stor elektriker-virksomhed med afdelinger i Ringkøbing, Spjald, Højmark, Ørnhøj og Hvide Sande, og med 40 elektrikere og el-installatører ansat vil Peter Byskov Sandsberg fremover koncentrere sig om denne del af forretningen.

Travl periode

Der venter nu nogle travle uger i butikken på Vellingvej.

- Størrelsen på 400 kvadratmeter passer meget godt til en Skousen. Vi skal have mere plads til hvidevarer, el-artikler til husholdningen og så videre, og det får vi ved at lave om på den måde, den nuværende forretning er opbygget, siger Peter Byskov Sandsberg.

Ikke mindst har forretningen i øjeblikket en ret stor afdeling med belysning, men denne vil fremover bliver reduceret, så der bliver plads til andre varegrupper.

De to ejere skal ud og besøge andre Skousen-butikker for at få inspiration, og Peter Byskov Sandsberg lægger ikke skjul på, at der bliver nok at se til, inden forretningen åbner.

- Derfor kan jeg heller ikke sige endnu, præcis hvilken dato, vi åbner; men vi sigter mod, at det bliver i første halvdel af november, fastslår han.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ringkøbing For abonnenter

Kære Svend. Næste gang jeg kommer til Danmark, ringer jeg naturligvis til dig... med varm hilsen og høj agtelse, Kathleen Kennedy

Danmark

Se Danmark: I maj kom landet tilbage

Erhverv For abonnenter

130-årigt mejeri lader livet for at gøre plads til byggegrunde: Landsby tørster efter tilflyttere

Annonce