Annonce
Ringkøbing-Skjern

Skolestrukturen: Elbæk har spillet bolden over på Venstres og KD's banehalvdel

Annonce

Læserbrev: Allerførst – Fjordlisten er pt ikke repræsenteret i byrådet, og på grund af det er Fjordlisten ikke så interessant for pressen, derfor dette læserbrev.

Der skal absolut ikke herske tvivl om, at Fjordlisten ikke ønsker lukning af kommunale skoler i kommunens landsbyer. Det var også Fjordlistens holdning i perioden 2014 til 2017.

Der kan dog være skoler i centerbyerne, der skal samles.

Så er der debatten i pressen om lukning af skoler og Søren Elbæks 25 millioner.

Nu kan det være svært at vide, hvad Søren Elbæk helt eksakt mener, og hvad hans hensigt er. Specielt når der tænkes tilbage på den indgået konstitueringsaftale i 2017, som Søren Elbæk løb fra.

Det kan se ud som en taktisk finte, hvor Søren Elbæk har fået spillet bolden over på Venstres og Kristendemokraternes banehalvdel og åbenbart trynet de socialdemokratiske medlemmer i Skolestrukturudvalget, så de modsat tidligere udmeldinger nu mener, at der ikke skal lukkes skoler.


Det kan se ud som en taktisk finte, hvor Søren Elbæk har fået spillet bolden over på Venstres og Kristen-demokraternes banehalvdel.


Det må være svært at deltage i Skolestrukturudvalget og arbejde med så svære, krævende og alvorlige opgaver, der skal ende med en indstilling til byrådet, og så inden arbejdet er afsluttet at blive overrulet af en meddelelse fra Søren Elbæk om, at der skal tilføres 25 millioner til skoleområdet. Udvalget skal faktisk også finde millioner i besparelser.

Nu har Søren Elbæk fået flyttet fokus. Han og antagelig Socialdemokratiet vil ikke nedlægge skoler, men tilføre området 25 millioner. Når Venstre og Kristendemokraterne så ikke kan finde de 25 millioner og derfor må lukke landsbyskoler, så er det Venstre og Kristendemokraterne, der lukker skoler, og ikke socialdemokratiet.

Det siges, vi har de politikere, vi fortjener!

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ringkøbing-Skjern

Smittetallet stiger endnu en gang: Ni er testet positive ud af knap 1500 testede i august

Annonce