Annonce
Ringkøbing

Skoleleder oplever undren: Det er uforståeligt for nogle elever, at naboen får gratis mundbind

Jan Jensen mener, det havde været nemmere at administrere, hvis alle busbørn havde fået gratis mundebind. Foto: Johan Gadegaard.
Annonce

Tim: Skoleelever, der er kørselsberettigede, får gratis mundbind i skolen, mens de resterende busbørn selv må skaffe det påkrævede værnemiddel.

Det undrede familien Jensen fra Hee sig over.

Deres datter går i 9. klasse på Tim Skole, og forældrene kunne konstatere, at flere af datterens klassekammerater og busfølgesvende fik mundbind i skolen, mens de selv måtte stå for forsyningen af mundbind.

Samme undren har Jan Jensen, der er skoleleder på Tim Skole, oplevet hos eleverne.

- Jeg har været ovre i klasserne og snakke med dem, og der er nogle elever, som synes, det virker meget uforståeligt, at deres nabo får, og de ikke selv gør.

- Selvfølgelig strejfede tanken mig lidt. Vi havde lidt et hyr med at finde ud af, hvem det var (der var kørselsberettiget, red.), for det er jo ikke os, der udsteder buskort, så vi skulle lige have styr på, hvem det var. Jeg kunne godt se, at de var nogle, der boede på samme vej, hvor nogle fik uddelt mundbind og andre ikke gjorde. Sådan er det altid med grænser. Det er svært at sætte dem, men man kunne måske have valgt at sige, at de elever, der traditionelt set er brugere af offentlige transportmidler, fik udleveret mundbind for at komme i skole, siger han.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ringkøbing

Lærervikar smittet med corona: Ringkøbing Skole sender flere end 100 hjem

Danmark For abonnenter

Rasmus Paludan har fundet nyt hul i lovgivningen: Sætter 200 kroner på højkant til underskrivere af vælgererklæringer

Ringkøbing

Endnu en HHX-elev er covid-19-ramt: Nu er 50 elever sendt hjem

Annonce