Annonce
Videbæk

Skolebørn plantede klimatræer i Troldhede

Annonce

Troldhede: Forleden lød startskuddet til et samarbejde mellem Brandinggruppen og Nr. Vium-Troldhede Skole. De fem forskellige klimatræer, som Brandinggruppen har fået sponsoreret af Ringkøbing-Skjern Kommune skulle nemlig plantes.

Klimatræerne symboliserer fem problemstillinger, som Brandinggruppen og Nr. Vium-Troldhede Skole har valgt i fællesskab. Det er: CO2, plastik-problemerne, regnskovene, økosystemerne og håbets træ for kommende generationer.

Mellemtrinseleverne fra Nr. Vium-Troldhede Skole gik inden træplantningen en kort rute gennem Troldhede by med nogle forskellige skilte, der gjorde opmærksom på de problemstillinger, som børnene finder spændende at dykke ned i og blive klogere på hen over foråret.

Eleverne skal hen over foråret arbejde med at tilegne sig en større viden, så de har en faglig ballast at forstå klimaproblematikkerne ud fra, samtidigt skal eleverne prøve om de kan finde mulige fremtidsløsninger på nogle af de nævnte problemstillinger.

Brandinggruppen og Nr. Vium-Troldhede Skole afslutter projektet til foråret, hvor de i fællesskab igen vil afholde en happening og afsløre, hvad eleverne er nået frem til.

Mellemtrinseleverne fra Nr. Vium-Troldhede Skole gik inden træplantningen en kort rute gennem Troldhede by med nogle forskellige skilte, der gjorde opmærksom på de problemstillinger, som børnene finder spændende at dykke ned i og blive klogere på. Privatfoto
Eleverne var på gaden med skilte med alle tidens rigtige meninger. Privatfoto
Eleverne var på gaden med skilte med alle tidens rigtige meninger. Privatfoto
Eleverne - og en enkelt nisse - tog fat i spaden. Privatfoto
Eleverne hjalp med at plante træer. Privatfoto
Annonce
Annonce
Ringkøbing-Skjern

Corona-mistanke: Faster/Hanning har fået en spiller testet for corona, og da svaret ikke var kommet, blev deres kamp i serie 3 udsat

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Coronavirus

Ny aftale om genåbningen på plads: Forsamlingsforbud opretholdes, og baråbningstider udvides i fase 4  

Annonce