Annonce
Håndbold

Skjerns træner i pausen: Skal vi pakke sammen og tage bussen med det samme

Mathias Tang scorede 11 mål for Skjern Håndbold 2 i Svendborg tirsdag aften. Arkivfoto: Mads Dalegaard
Skjern Håndbold 2 spillede en forfærdelig første halvleg ude mod Svendborg i 2. division herrer, og så blev det til nederlag på 27-24, selv om anden halvleg var fin og blev vundet 16-8.

Svendborg: - Skal vi pakke sammen og tage bussen med det samme?

Sådan spurgte Skjern Håndbolds andetholdstræner Allan P. Sørensen sine spillere i pausen af tirsdagens udekamp mod Svendborg.

Årsagen var, at Skjern var bagud hele 19-8.

Flere ting var galt.

- Vi tog slet ikke initiativ i forsvaret, så Svendborg kunne gøre, som det passede dem. I angrebet spillede vi uden fart. Tingene blev heller ikke bedre af, at Oliver Juhl Refsgaard måtte ud et stykke tid med et trælår, og der var også en række kendelser, der gik os imod. Så i løbet af få minutter kom vi bagud med fem-seks mål, og det blev bare udbygget til 11 ved pausen, fortalte Allan P. Sørensen.

Snakken i pausen hjalp gevaldigt.

- Pludselig hang vi sammen som et hold. Vi holdt aftalerne i begge ender af banen, og vi gjorde hele tiden hinanden gode. Midtvejs i anden halvleg havde vi vundet 11-3, så vi var kun bagud 22-19. Vi lavede kun tre tekniske fejl i anden halvleg mod syv før pausen. Vi lavede 16 frikast i stedet for de ni, det blev til i første halvleg. Fem minutter før tid var vi bagud med to mål. På det tidspunkt følte vi os virkelig snydt for et straffekast og en udvisning til Svendborg. Ærgerligt vi fik den modgang, for ellers var det blevet meget spændende og tæt, sagde en lidt ærgerlig Allan P. Sørensen.

2. division herrer

Svendborg-Skjern Håndbold 2 27-24

Målscorere Skjern Håndbold: Mathias Tang 11 (1), Jacob Kjær 5, Oliver Juhl Refsgaard 4, Tobias Vils 3 og Frederik Øster 1. Straffekast: Svendborg 5 (4 mål), Skjern 1 (1 mål). Udvisninger: Svendborg to, Skjern fire.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
112

Pårørende til trafikdræbt er fundet

Læserbrev

Læserbrev: Lad centrene, der trækker borgerne i byen, blive i byen

Læserbrev: Indlægget “Lad der ikke gå sognepolitik i sagen” om Innovests husning af de kommunale arbejdspladser havde nogle gode pointer, der førte til den rigtige konklusion i et dilemma. Der savnes nogle tal på økonomien, og jeg kan betvivle, kommunalbestyrelsen har det vigtigste; det tabte skatteprovenu og følgeomkostningerne ved den mistede omsætning i detailhandelen. Butikkerne vil miste omsætning. Ikke blot til nabobyerne, men også til storcentrene i de større byer og til netbutikkerne udenfor kommunen. Det vil koste arbejdspladser, give tomme butikslejemål og tomhed i bymidten. Så på den måde et paradoks, når et erhvervscenter er omdrejningspunktet for at trække kunderne væk fra de små lokale erhvervsdrivende. Vi har jo lige fulgt kampen for købmanden i Stauning, og her er det så i større målestok. Du kan blot se til Esbjerg, hvad det har betydet i Kongensgade, at kontorer er flyttet på havnen. Og omvendt, hvad de gør i Billund for at trække folk til midtbyen. Så byrådet bør have det tabte skatteprovenu og følgeomkostningerne ved den mistede detailomsætning i kommunen med i ligningen. Det er ikke nok med en kort tilbagebetalingstid på investeringen i Excel-arket. Så jeg er enig med Jacob Agerbo i, at der ikke skal gå sognepolitik i sagen. For det handler ikke kun om finansiering og besparelser, men også om tabt detailhandel. Ikke “bare” i Skjern midtby. Men i kommunen. For der ingen garanti for, at omsætningen affødt af butiksdøden bliver i Skjern/Tarm, eller for den sags skyld i kommunen. Så derfor vedkommer det også borgerne udenfor Skjern ... Så herfra skal opfordringen lyde; lad centrene, der trækker borgerne i byen, blive i byen.

Skjern

Innovest II droppet: Byråd vil hellere renovere Skjerns gamle rådhus

Annonce