Annonce
Håndbold

Skjerns træner i pausen: Skal vi pakke sammen og tage bussen med det samme

Mathias Tang scorede 11 mål for Skjern Håndbold 2 i Svendborg tirsdag aften. Arkivfoto: Mads Dalegaard
Skjern Håndbold 2 spillede en forfærdelig første halvleg ude mod Svendborg i 2. division herrer, og så blev det til nederlag på 27-24, selv om anden halvleg var fin og blev vundet 16-8.
Annonce

Svendborg: - Skal vi pakke sammen og tage bussen med det samme?

Sådan spurgte Skjern Håndbolds andetholdstræner Allan P. Sørensen sine spillere i pausen af tirsdagens udekamp mod Svendborg.

Årsagen var, at Skjern var bagud hele 19-8.

Flere ting var galt.

- Vi tog slet ikke initiativ i forsvaret, så Svendborg kunne gøre, som det passede dem. I angrebet spillede vi uden fart. Tingene blev heller ikke bedre af, at Oliver Juhl Refsgaard måtte ud et stykke tid med et trælår, og der var også en række kendelser, der gik os imod. Så i løbet af få minutter kom vi bagud med fem-seks mål, og det blev bare udbygget til 11 ved pausen, fortalte Allan P. Sørensen.

Snakken i pausen hjalp gevaldigt.

- Pludselig hang vi sammen som et hold. Vi holdt aftalerne i begge ender af banen, og vi gjorde hele tiden hinanden gode. Midtvejs i anden halvleg havde vi vundet 11-3, så vi var kun bagud 22-19. Vi lavede kun tre tekniske fejl i anden halvleg mod syv før pausen. Vi lavede 16 frikast i stedet for de ni, det blev til i første halvleg. Fem minutter før tid var vi bagud med to mål. På det tidspunkt følte vi os virkelig snydt for et straffekast og en udvisning til Svendborg. Ærgerligt vi fik den modgang, for ellers var det blevet meget spændende og tæt, sagde en lidt ærgerlig Allan P. Sørensen.

2. division herrer

Svendborg-Skjern Håndbold 2 27-24

Målscorere Skjern Håndbold: Mathias Tang 11 (1), Jacob Kjær 5, Oliver Juhl Refsgaard 4, Tobias Vils 3 og Frederik Øster 1. Straffekast: Svendborg 5 (4 mål), Skjern 1 (1 mål). Udvisninger: Svendborg to, Skjern fire.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Vi er i kamp mod uret!

Annonce