Skjern Håndbold

Skjerns sundhedsstab er på overarbejde

Thomas MOgensen er gået i gulvet med en skulderskade, og fysioterapeut John Bruun kommer nu på arbejde med at få Thomas Mogensen klar til resten af sæsonen. Foto: Jens Chr. Nordestgaard
Skader til Thomas Mogensen, Anders Eggert og Bjarke Christensen giver fysioterapeuterne John Bruun og Hans Jensen nok at se til op mod den afgørende kamp på onsdag mod SønderjyskE.

Holstebro: Anders Eggert var kun på banen for at score på fem straffekast af fem mulige. En ankelskade fra den flotte sejr over Aalborg Håndbold driller.

Thomas Mogensen slog en skulder så meget, at han ikke kunne spille kampen mod TTH Holstebro færdig.

Bjarke Christensen trådte skævt på den ankel, der gennem et længere stykke tid har været dårlig med overrevne ledbånd.

Jo der var nok at se til for sundhedsstaben med John Bruun og Hans Jensen efter kampen mod TTH Holstebro.

Thomas Mogensen først.

- Thomas landede uheldigt ned på en albue, og det gav et slemt stød op i kravebenet, som fik et skub. Han havde smerter, og han måtte udgå, fortalte John Bruun.

Thomas Mogensen gik efter kampen med armen bundet op, og han havde det tydeligvis ikke godt.

- Men skulderen skal være kold, inden vi kan sige, hvor slemt det er. Den skal nok undersøges nærmere, inden vi kan sige, hvor slemt det er. Havde det været kastearmen, så havde jeg været urolig. Så tror jeg ikke, han havde kunnet spille på onsdag. Nu skal venstre arm jo bare hænge og dingle, sagde John Bruun med et skævt smil.

Anders Eggert skulle have behandling efter kampen.

- Anders er jeg stadig lidt usikker på. Hans skade skal vi vurdere på op mod onsdagens kamp. For der skulle jo gerne være flere kampe til os efter onsdag, så vi skal ikke risikere noget med Anders. I det hele taget skal vi hele tiden tænke på, at der forhåbentligt skal spilles flere kampe, fortalte John Bruun.

Bjarke Christensen humpede med en ispose på anklen. Han ville ikke snakke om skaden, da den har drillet længe, og fløjspilleren lader sig ikke bremse.

- Bjarke trådte på en modstanders fod, og det er selvfølgeligt uheldigt, når foden i forvejen er skadet. Man han skal nu nok blive frisk, sagde John Bruun.

Han var ikke sikker på, der ikke ville dukke flere ting op.

- Nu har vi det, vi har set i dag. Mandag kan det være, jeg får en stribe sms'er med andre ting. Vi kan vel kalde det depressions-smerter oven på sådan et nederlag her, sagde John Bruun.

Bjarke Christensen landede skøvt ned på en modsatanders fod, og det var ikke godt for en i forvejen skadet ankel. Foto: Jens Chr. Nordestgaard
0/0
Annonce
112 For abonnenter

Sejler du en lille smule, når du sejler? Sådan er reglerne for berusede sejlere

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Navne

Ildsjælen Frederikke nyder gymnastik og fællesskab: - Når jeg cykler forbi skolerne, vinker børnene til mig

112

Knivstikkeri i Ådum: Fuld mand stak sin kammerat

112

Udrykning i nat til genbrugsplads: Småt brændbart futtede af

Leder For abonnenter

Dagbladet mener: Den indre varulv hyler, og det lyder ikke kønt

Da den sidste danske ulv i 1813 blev skudt ved Estvadgård lidt sydvest for Skive, var der næppe én, der fældede en tåre i den anledning. Da slet ikke de bønder på egnen, hvis får nu kunne være i fred. I et mangelsamfund som det danske for 200 år siden var der ganske enkelt ikke plads til ulven. I de mellemliggende par århundreder har næppe nogen skænket ulven en tanke - endsige savnet den. Den var ikke længere en del af den danske fauna. At den skulle vende tilbage, var der meget få, der havde fantasi til at forestille sig. Ikke desto mindre var det, hvad der skete omkring 2009, og lige siden har ulven forårsaget en slags kulturel borgerkrig i Danmark, der er helt ude af proportioner i forhold til dyrets indvirkning på den danske natur og dens formodede trussel eller mangel på samme mod mennesker. Skal man være lidt grov, kan man sige, at ulven har fået den indre varulv bragt frem i mange danskere. Det er ikke kønt. Som Anette Lund Andersens store reportage i Dagbladet i dag dokumenterer, er det rent ud forbløffende, i hvilket omfang og med hvilken lidenskab, mennesker engagerer sig i striden om ulven. Man tager sig til hovedet i vantro over en "ulvehader", der skyder en ulv med riffel ud af vinduet på sin bil. Og man flår sig i håret af frustration over en "ulveelsker", der truer folk på livet, og begår hærværk mod en lokal kirke for at understrege sit synspunkt. Mellem disse yderligheder er der alle mulige holdninger, der dog generelt tenderer mod det stadigt mere polariserede - hovedsageligt på grund af de forbistrede asociale medier, der nærmest pr. automatik synes at forstærke alle holdninger i ekstremistiske retninger. Det billede, Anette Lund Andersen tegner i sin reportage, er dybt forstemmende. Det fortæller om en debat og dens deltagende aktører, der synes at have mistet al proportionssans, evne og vilje til at lytte til andre menneskers synspunkter. Lederskribenten her føler sig fristet til at citere sin gamle, afdøde fars tilbagevendende kommentar, når medmennesker af den ene eller den anden grund bevægede sig ud ad en tangent: "Har de ikke andet at gå op i?!?" Det er måske dér, problemets rod ligger.

Ringkøbing-Skjern

Kram til alle i uniform fra mor og far, da 20-årig blev fundet i live i vandet på Ringkøbing Fjord

112 For abonnenter

Der gælder ingen promilleregler for små både

Ringkøbing-Skjern

Efter timelang eftersøgning: Helikopter finder ung sejler i god behold i vandet

Ringkøbing

Slut med sygedagpenge: Jobcentret siger stadig nej til kræftramte Hilde

Annonce