Skjern Håndbold

Skjerns sundhedsstab er på overarbejde

Thomas MOgensen er gået i gulvet med en skulderskade, og fysioterapeut John Bruun kommer nu på arbejde med at få Thomas Mogensen klar til resten af sæsonen. Foto: Jens Chr. Nordestgaard
Skader til Thomas Mogensen, Anders Eggert og Bjarke Christensen giver fysioterapeuterne John Bruun og Hans Jensen nok at se til op mod den afgørende kamp på onsdag mod SønderjyskE.

Holstebro: Anders Eggert var kun på banen for at score på fem straffekast af fem mulige. En ankelskade fra den flotte sejr over Aalborg Håndbold driller.

Thomas Mogensen slog en skulder så meget, at han ikke kunne spille kampen mod TTH Holstebro færdig.

Bjarke Christensen trådte skævt på den ankel, der gennem et længere stykke tid har været dårlig med overrevne ledbånd.

Jo der var nok at se til for sundhedsstaben med John Bruun og Hans Jensen efter kampen mod TTH Holstebro.

Thomas Mogensen først.

- Thomas landede uheldigt ned på en albue, og det gav et slemt stød op i kravebenet, som fik et skub. Han havde smerter, og han måtte udgå, fortalte John Bruun.

Thomas Mogensen gik efter kampen med armen bundet op, og han havde det tydeligvis ikke godt.

- Men skulderen skal være kold, inden vi kan sige, hvor slemt det er. Den skal nok undersøges nærmere, inden vi kan sige, hvor slemt det er. Havde det været kastearmen, så havde jeg været urolig. Så tror jeg ikke, han havde kunnet spille på onsdag. Nu skal venstre arm jo bare hænge og dingle, sagde John Bruun med et skævt smil.

Anders Eggert skulle have behandling efter kampen.

- Anders er jeg stadig lidt usikker på. Hans skade skal vi vurdere på op mod onsdagens kamp. For der skulle jo gerne være flere kampe til os efter onsdag, så vi skal ikke risikere noget med Anders. I det hele taget skal vi hele tiden tænke på, at der forhåbentligt skal spilles flere kampe, fortalte John Bruun.

Bjarke Christensen humpede med en ispose på anklen. Han ville ikke snakke om skaden, da den har drillet længe, og fløjspilleren lader sig ikke bremse.

- Bjarke trådte på en modstanders fod, og det er selvfølgeligt uheldigt, når foden i forvejen er skadet. Man han skal nu nok blive frisk, sagde John Bruun.

Han var ikke sikker på, der ikke ville dukke flere ting op.

- Nu har vi det, vi har set i dag. Mandag kan det være, jeg får en stribe sms'er med andre ting. Vi kan vel kalde det depressions-smerter oven på sådan et nederlag her, sagde John Bruun.

Bjarke Christensen landede skøvt ned på en modsatanders fod, og det var ikke godt for en i forvejen skadet ankel. Foto: Jens Chr. Nordestgaard
0/0
Fodbold For abonnenter

Offsidereglen bruger de ikke, men tredje halvleg hitter: Grønbjerg har fået fodboldfeber

Sport

Jeppe Morell får perfekt sparring før titelkamp

Fodbold

Tredje kamp i træk uden scoringer

Fodbold

Skjern røg af topstriden: Det er da megatræls

Skjern Håndbold For abonnenter

Se jubelbillederne fra Skjerns storsejr

Gamle Dage Live For abonnenter

Morten maste sig frem i machomiljøet: Blå mærker forsvinder, men sejrene gør ikke

Ringkøbing IF

RIF slukkede sejrstørken mod topholdet: Enormt tiltrængt sejr

Fodbold

Ølstrup gik målamok: Topholdet jagter oprykningschancen

Fodbold

To røde kort hjalp Spjald IF til sejr