Annonce
Skjern Håndbold

Skjerns modstandere i slutspillet er fundet: Cheftræner tror på at nå semifinalen

Claus Dalgaard-Hansen tror på, at hans Skjern-mandskab kan kravle op på en af de to øverste pladser i slutspilspuljen og dermed sikre sig en plads i semfinalen. Men det bliver ikke uden kamp, for han vurderer chancerne som 50/50. Arkivfoto: Ole Nielsen.
Skjern Håndbold må finde sig i at være bagud på point fra start, når slutspillet begynder. Nu er modstanderne fundet, og der er optimisme at spore i Skjern-lejren.

NYKØBING MORS/SKJERN: To point, en sejr på seks mål og flere spillere, som bød sig godt til på måltavlen.

Skjern Håndbold kørte søndag eftermiddag en udebanesejr på 32-26 hjem mod Mors-Thy Håndbold. Med sejren slutter Skjern grundspillet på sjettepladsen. Det er nok til at komme i slutspillet, men ikke nok til at tage point med over.

Nu er de hold, Skjern skal forsøge at slå i ræset om at nå semifinalerne, fundet. Skjern skal møde Skanderborg, der sluttede på syvendepladsen i grundspillet. Østjyderne får heller ikke point med over, mens TTH Holstebro og Aalborg Håndbold begynder slutspilspuljen med henholdsvis et og to point.

- Jeg synes ikke, at puljen er så tosset, siger Skjern Håndbolds cheftræner, Claus Dalgaard-Hansen.

Skjern er bagud på point fra start, inden man begynder på de seks kampe i slutspillet. Omvendt er man kun et enkelt point fra den andenplads i puljen, som sikrer en semifinaleplads, og man har seks runder til at indhente det ene point.

Annonce

Står med en god fornemmelse

Skjern kan også glæde sig over, at man har spillet lige op med de tre konkurrenter i grundspillet: Mod Aalborg har man tabt begge kampe, efter man ellers førte frem til slutningen af begge kampe.

HTH Herreligaen

Mors-Thy Håndbold- Skjern Håndbold 26-32 (15-13)

Målscorere Mors-Thy Håndbold: Jonas Gade Nielsen 6, Lasse Pedersen 5, Mads Hoxer Hangaard 4, Marcus Midtgaard Sørensen 3, Bjarke Christensen 3 (1), Erik Thorsteinsen Toft 2, Allan Toft Hansen 1, Sander Øverjordet 1 og Jacob Hessellund 1(1).

Målscorere Skjern Håndbold: Eivind Tangen 8, Bjarte Myrhol 6, René Rasmussen 4, Jørgen Rasmussen 4, Elvar Örn Jónsson 3, Anders Eggert 3 (1), Oliver Norlyk 1, Jonas Tidemand 1 ogg Jesper Konradsson 1.

Straffekast: Mors-Thy Håndbold 3 (2 mål), Skjern Håndbold 1 (1 mål),

Udvisninger: Mors-Thy tre, Skjern to.

Tilskuere: Ingen i Sparekassen Thy Arena.

Mod Skanderborg Håndbold og TTH Holstebro har Skjern i grundspillet vundet og tabt en kamp mod hvert hold. Jævnbyrdigheden får Claus Dalgaard-Hansen til at tro på, man har en reel chance for at komme fra baghjul.

- Jeg ser vores chancer som 50/50. Vi har undervejs i sæsonen vist et rigtig højt topniveau. Kan vi ramme det topniveau gentagne gange, er jeg ret sikker på, de andre ikke vil synes, det er ret sjovt at møde os. Jeg går optimistisk til værks, siger Skjerns cheftræner.

Han lægger omvendt ikke skjul på, at der også er en grund til, at det ikke er Skjern, som begynder med en pointmæssig overhånd, når grundspil bliver til slutspil.

For man har svinget for meget i niveau fra kamp til kamp og også i de enkelte kampe. Det skal ændres, hvis Skjern skal sikre sig en plads i gruppens bedste halvdel og dermed adgang til DM-semifinalerne.


Jeg ser vores chancer som 50/50. Vi har undervejs i sæsonen vist et rigtig højt topniveau.

Claus Dalgaard-Hansen, cheftræner, Skjern Håndbold


Alt i alt fornemmer han en tro på, det kan lade sig gøre.

- Jeg står egentlig med en god fornemmelse, for med de tre andre hold i puljen er intet givet på forhånd, siger Claus Dalgaard-Hansen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Skjern Håndbold For abonnenter

Karakterer til Skjern Håndbold efter nedtur: Fløjene var på toppen - bagkæden havde problemer

Skjern Håndbold

Nedtur i Skjerns nøglekamp: Cheftræner tror, semifinaleplads kræver mindst 8 af 10 mulige point

Annonce