Annonce
Ringkøbing-Skjern

Skjerns hjemvendte Jønne: Mit rolige væsen er min styrke

Jørgen Rasmussen er familiemenneske, og nu er sønnen August begyndt at trille med bolden. Det nyder både far og søn. Foto: Christian Baadsgaard
Blandt venner er han kendt som Jønne - 30-årige Jørgen Rasmussen, der nu trækker i Skjern-trøjen igen og går på banen, hvor han skal spille sammen med tvillingebror René. Mange søndage står den på håndboldkampe, men når bolden ligger stille, nyder han familien og naturen.

En god søndag for mig er en dag, hvor jeg kan sove længe, hvis ikke vækkeuret – altså vores dreng August – vækker os. Så står jeg op, spiser morgenmad og drikker kaffe. Der vil jeg gerne læse avis eller i en bog. Jeg læser gerne investeringsbøger, fordi jeg interesserer mig for økonomi. Mest tid bruger jeg sammen med familien. Så tager vi på legepladsen eller smører en madpakke, og tager ud i naturen. Vi har en ladcykel. Ellers handler det bare om at slappe af. Det er med at udnytte søndagen optimalt, når der ikke er kamp.

Hvis jeg får en udenbys gæst på besøg, så vil jeg helt klart vise vedkommende naturen i Skjern, engene og Holger Danske. Det er meget nærliggende, når man kalder det Naturens Rige. Så vidt det er muligt benytter jeg naturen, for jeg kan godt lide at løbe og cykle. Jeg har løbet ude på Skjern Enge, og i Dejbjerg Plantage. Det gælder om at benytte sig af det, når ikke der er længere ud til det. Måske man kunne ønske sig flere bakker, men ellers er der jo skov og søer tæt på dig.

Mit seneste besøg i en kirke var til min bror Renés bryllup sidste år.

Annonce

Hvis jeg bliver bedt om at vælge en sang på en karaokebar, så skal det være Summer of 69 med Bryan Adams. Den er med til at sætte en god stemning og få publikum med. Det er et godt nummer

Når Jørgen Rasmussen skal koble af, går han gerne en tur i haven. Foto: Christian Baadsgaard

Hvis jeg ud af det blå vinder 50.000 kroner til en drømmerejse, så ville jeg besøge Maldiverne. Det kunne jeg godt tænke mig. Nu har jeg oplevet Bali og Thailand, og der kan Maldiverne være ren afslapning. På Bali og i Thailand var det meget backpacker med rygsæk, og det kunne være fedt at prøve det modsatte.

Hvis jeg kunne få en middagsaftale med en kunstner, så skulle det være Kim Larsen – det kan jeg ikke komme uden om. Alle de sange, han har lavet, er nogle, man bare har printet ind. Det er fascinerende at han kunne ramme plet hver eneste gang.

Det irriterer mig helt vildt, når René provokerer mig, eller generelt mine brødre provokerer mig. Dan, René og jeg spiller kort, og jeg ved bare, at hvis jeg taber, skal jeg nok få det at vide næste gang vi mødes. Man er jo konkurrencemenneske…

Jørgen Rasmussen Skjern Håndbold

Min stærke side, når jeg selv skal sige det, er mit rolige væsen, når jeg ikke spiller håndbold. Jeg har altid fået at vide, at tavshed er guld. Jeg hviler i mig selv og nyder selskabet.

Og min svage side er mit temperament, når jeg skal konkurrere, eller der er et eller andet på højkant. Temperament og utålmodighed er en farlig kombination.

I næste uge ser jeg frem til onsdag, hvor jeg har fridag efter at vi lige er begyndt med træningen til håndbold. Der skal jeg få restitueret kroppen. Så vidt muligt gør jeg det ved at slappe af, og nyde familiens selskab.

Jørgen Rasmussen

ALDER: 30 år

PRIVAT: Kæreste med Line, som han har friet til. De har sønnen August på tre år.

PROFESSION: Håndboldspiller i Skjern Håndbold og læser til bygningskonstruktør

HJEMBY: Skjern – stammer fra Rækker Mølle.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce