Annonce
Skjern Håndbold

Skjerns fans tror på bedre tider med ny cheftræner: Efterspørger mere gejst, energi og fandenivoldskhed

Skjerns fans tror på bedre tider med det nye trænerteam. Fotos: Sebastian Engelberth Hansen
Skjern Håndbold har i denne uge fået ny cheftræner og ny assistenttræner. Dagbladet fangede fans på tribunen for at finde ud af, hvad fansene tror, at trænerskiftet vil betyde.

ESBJERG: På papiret spillede Skjern Håndbold fredag aften på udebane, men lydkulissen var i store perioder af kampen i Skjerns favør. For på udebaneafsnittet fandt man både fangruppen Skjern Ultras og en busfuld folk fra ”Banden”, der hver hjemmekamp hjælper med at gøre klar til kamp og at pille ned igen. Og så var der selvfølgelig også alle de andre vestjyder med et grønt hjerte, som havde taget turen til Esbjerg for at se Skjerns første kamp, efter klubben har skiftet cheftræner.

Inden fredagens udesejr på 24-21 fangede Dagbladet nogle fans. Fælles for dem alle var det, at de var positivt stemt over for, at Claus Dahlgaard-Hansen er forfremmet til cheftræner, mens Thomas Klitgaard bliver assistent indtil sommer.

Her kan du læse, hvad fire fans tror, det vil betyde, at der er ændret på trænerbænken:

Annonce

1) Erik Jacobsen, Skjern, 76 år, har fulgt Skjern Håndbold tæt i 10 år

Erik Jacobsen. Foto: Sebastian Engelberth Hansen

Det skulle gerne betyde, at vi får nogle positive resultater nu. Der skal være mere positiv stemning. Vi skal have noget mere gejst ind, og jeg tror, det kommer med den nye træner. Det handler om hele holdets udstråling, når de spiller og kommer ind på banen. Udstrålingen har ikke været så fandenivoldsk, "og nu skal vi bare ud at vinde." Det skal vi have frem. Jeg synes jo, at spillermaterialet er der, og det kan vi også se med de spillere, der har været på holdet. Grundstammen er den samme, så materialet er der. Det handler om, de skal have det sidste spark. Så er vi kørende.

2) Linda Brøchner, Videbæk, 37 år, har fulgt tæt Skjern Håndbold i tre år

Linda Brøchner. Foto: Sebastian Engelberth Hansen

Jeg tror, det bliver godt. Også med Thomas Klitgaard som assistenttræner. Jeg tror, det vil give noget mere energi til holdet. Det satser jeg på. Der har ikke været de bedste resultater siden i sommer, og der skulle ske et eller andet. De klarer sig ikke så godt. Det var meget bedre sidste år. Så nu prøver vi det her. Jeg kunne godt tænke mig, at der blev spillet mere ud til fløjene, så de får lov at vise, hvad de kan.

3) Johan Mejer Kristensen, 16 år, Højmark, formand for fangruppen Skjern Ultras

Johan Mejer Kristensen. Foto: Sebastian Engelberth Hansen

Jeg håber, man vil se noget mere kampgejst – også mod de hold, hvor vi forventer at skulle vinde. Der har været lidt for meget, at ”den vinder vi, den her.” Det har så vist sig, at man ikke bare skal tage noget for givet - heller ikke mod et bundhold som Lemvig-Thyborøn. Hvis man ser på tilføjelsen af Thomas Klitgaard, giver han den gas og går all in. Han er rigtig Skjern-dreng, har været med i mange år og kender til kulturen i Skjern.

4) Pia Sørensen, Astrup, 42 år, har fulgt Skjern Håndbold tæt i tre år

Pia Sørensen. Foto: Sebastian Engelberth Hansen

Jeg håber, det giver noget mere ro til holdet, så de præsterer lidt mere stabilt. Der har både været udskiftninger på banen og nu på trænerbænken. Der trænger til at komme noget ro på. Med de udskiftninger, der har været, og med Bjarte Myrhols sygemelding er holdet ikke rigtig spillet sammen endnu. Jeg tror ikke, vi skal satse på de store resultater i år. Der skal holdet bygges op. Så tager vi resultaterne i næste sæson.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Afgift på affald fra loppemarkeder: Det er en ommer

Læserbrev: I Ringkøbing-Skjern Kommune roser politikerne det mangfoldige frivillige arbejde, der udføres i vores kommune. Hvor længe kan vi holde motivationen blandt de frivillige til at fortsætte, hvis pengene for vores salg på loppemarked og genbrugsbutikker skal være med til at dække en del af kommunes udgifter ved affaldshåndtering. Vi er 55 frivillige organisationer, som er blevet pålagt ekstra udgifter og skal betale 2012 kroner om året. Mon ikke dette tiltag administrativt går op i hat og briller. Vi modtager rigtig mange ansøgninger. Alle vores penge går til velgørenhed på forskellig vis. En stor del af vores midler uddeler vi til det lokale børne- og ungdomsarbejde. Der er rigtig mange frivillige som gør et kæmpe arbejde for at minimere mængden af affald, sælge de genbrugte ting og dermed giver mulighed for, at andre kan bruge det fremfor at aflevere det på genbrugspladsen. Det kan man kun kalde bæredygtighed i Naturens Rige. Det er en win-win sag, færre varer til genbrugspladserne og respekt for de frivilliges arbejde. Vi fra Videbæk Y`Mens Club tilslutter os de argumenter, som er fremført af Blå Kors Genbrug, Plejehjemmets venner og Kirkens Korshær og håber, at beslutningen kan blive omstødt og ændret politisk.

Navne

Hotel Falken går et niveau op

Annonce