Annonce
Skjern Håndbold

Skjern var gode i 25 minutter men så holdt de op med at spille direkte mod mål

Elvar Örn Jónsson var stærk i starten af anden halvleg, og hans fem mål var nok til at gøre ham til topscorer for Skjern Håndbold i nederlaget på 30-25 ude mod GOG. Arkivfoto: Ole Nielsen.
16 tekniske fejl og nogle afbrændere. Det var der ikke råd til for Skjern Håndbold, som helt fortjent tabte 30-25 ude mod det suveræne tophold fra GOG.
Annonce

Gudme: I 25 minutter matchede Skjern Håndbold ligaens førerhold GOG. Det var i de første 25 minutter af kampen, hvor Skjern bragte sig foran 14-11.

Resten af kampen var GOG bedst - eller Skjern dårligst om man vil.

For det var Skjerns mangler, der blev peget på efter nederlaget på 30-25.

- Det her smed vi selv væk. I hvert fald efter min mening, lød det fra Skjerns assistenttræner Kasper Søndergaard.

Så begyndte han at forklare.

- Vi lavede 16 tekniske fejl. Alt for mange fejl. Og fejlene kommer altså, når vi ikke spiller direkte nok. Når vi ikke kører mod mål, forklarede Kasper Søndergaard.

Det med at køre mod mål gjorde Skjern i første halvleg. Eivind Tangen specielt. I hvert fald i de første minutter med tre af sine fire scoringer. Også Jonathan Würtz var direkte. Meget var i det hele taget fint.

Annonce

Svag start blev dyr

Indsatsen var så fin, at Skjern gik fra 11-11 til 14-11.

Så gik det galt. GOG scorede fire gange i træk frem til 15-14 ved pausen. I de første minutter af anden halvleg blev der øget til 18-15. 7-1 på omkring ti minutter.

- De fire mål op mod pausen burde ikke betyde noget. Men den svage start på anden halvleg blev dyr. Derfra skulle vi kæmpe alt for hårdt for at nå tilbage. Og det var vi vel aldrig rigtig tæt på. Tættere på end to mål kom vi ikke, fortalte Kasper Søndergaard.

Da Skjern holdt op med at gå mod mål, kom fejlene.

- Vi blev usikre på os selv. Så ender vi i situationer, hvor vi enten laver dårlige indspil til stregen, bliver presset til andre dårlige afleveringer, eller også står vi og laver dumme tekniske fejl. Og det koster. Hver gang. Ikke kun når vi spiller mod GOG. Vi har jo set det så mange gange før. Når vi ikke spiller direkte, så laver vi fejl, og det er uanset hvem vi møder, fortalte Kasper Søndergaard.


De fire mål op mod pausen burde ikke betyde noget. Men den svage start på anden halvleg blev dyr.

Kasper Søndergaard, assistenttræner


Defensivt var han tilfreds, når Skjern stod seks mod seks.

- Der var vi aggressive, og vi kom frem på dem, vi gerne ville. Helt efter planen. Men når GOG spillede syv mod seks, så havde vi store problemer. Nej hvor er de gode til at spille syv mod seks. Vi havde også problemer, når vi var i undertal. Men igen - jeg synes vi selv pissede det her væk, sagde Kasper Søndergaard.

Annonce

For få redninger

En anden faktor var målmandsposten. I lang tid var Skjerns redningsprocenter hos Svend Rughave og Robin Haug for lave.

Rughave stod hele første halvleg, hvor efter Robin Haug kom på mål et stykke tid, inden Rughave sluttede af. De nåede ikke på niveau med GOGs Hallgrimsson, og det kunne selvfølgelig læses på måltavlen.

GOG dækkede lidt mere offensivt efter pausen. Det pressede Skjern, og en spiller som Eivind Tangen forsvandt helt ud af billedet. Et stykke tid tog Elvar Jónsson over i den anden side, men det var ikke nok.

Jesper Konradsson var skidt kørende, og det samme var Oliver Norlyk, når han var på banen. Jonas Tidemand blev sjældent sat i scene på stregen, og i det hele taget var det bare en kamp, hvor Skjern var næstbedst.

Ligaen herrer

GOG-Skjern Håndbold 30-25 (15-14)

Målscorere GOG: Emil Jakobsen 9 (5), Simon Pytlick 5, Morten Olsen 4 (1), Mathias Gidsel 3, Kasper Kildelund 3, Anders Zachariassen 3, Oscar Bergendahl 2 og Viktor Hallgrimsson 1.

Målscorere Skjern. Elvar Jónsson 5, Eivind Tangen 4, Anders Eggert 4 (4), Jonas Tidemand 3, René Rasmussen 3, Jørgen Rasmussen 3, Jonathan Würtz 2 og Jesper Konradsson 1.

Straffekast: GOG 7 (6 mål), Skjern 4 (4 mål).

Udvisninger: GOG fire, Skjern fem.

Tilskuere: Ingen i Phønix Tag Arena i Gudme.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce